ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Λευτεριά στον Νασίρ Γκασεμί που δικάζεται στις 4 Φλεβάρη στο Μονομελές Εφετείο Κομοτηνής



Στις 4 Φλεβάρη εκδικάζεται στο Mονομελές Eφετείο Κομοτηνής η αίτηση του σ. Ναζίρ Γκασεμί για αναστολή της ποινής της απέλασης και για την αποφυλάκισή του μετά από δυόμιση σχεδόν χρόνια.

Ο Ναζίρ έκτισε την ποινή του στην Κομοτηνή παρά την άδικη απόφαση του δικαστηρίου, δουλεύοντας μέσα στην φυλακή. Είχε καταδικαστεί για λαθραία μεταφορά μεταναστών επειδή προσπαθούσε να φέρει την γυναίκα του και το παιδί του.
Ο σ. Ναζίρ είχε συμμετάσχει στον 9μηνο αγώνα και τη μεγάλη απεργία πείνας των Αφγανών Πολιτικών Προσφύγων στα Προπύλαια το 2009-10 και κέρδισε μαζί με δεκάδες άλλους το πολιτικό άσυλο. Είναι πολιτικός πρόσφυγας αναγνωρισμένος από τις επιτροπές ασύλου και κάθε περίπτωση απέλασής του είναι στην ουσία θανατική καταδίκη, καθώς στο Αφγανιστάν κινδυνεύει η ζωή του.
 
Το παράδειγμα του Ναζίρ είναι ένα ακόμα παράδειγμα της ρατσιστικής πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την υπηρέτησαν τόσα χρόνια.
-Απαιτούμε από την νέα κυβέρνηση λευτεριά για το σ. Ναζίρ και για τους χιλιάδες έγκλειστους μετανάστες στις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
-Κάτω τα χέρια από πρόσφυγες και μετανάστες.
-STOP στην FRONTEX
-Ανοιχτά σύνορα για όλους τους εργάτες
 
  Συγκέντρωση συμπαράστασης θα πραγματοποιηθεί έξω από τα δικαστήρια Κομοτηνής της Τετάρτη 4/2 στις 9πμ.



ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Τ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: