ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μόσχα: Θα στηρίξουμε την Ελλάδα αν μας το ζητήσει


Μόσχα: Αν η Ελλάδα μας ζητήσει οικονομική βοήθεια, θα το εξετάσουμε σοβαρά
Η Ρωσία θα εξέταζε την πιθανότητα να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ.

Ο Σιλουάνοφ τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει ακόμα βοήθεια αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες, εάν φυσικά η Ελλάδα προχωρήσει σε σχετικό αίτημα.

«Εάν υπάρξει σχετικό αίτημα στη Ρωσική κυβέρνηση, τότε σίγουρα θα το σκεφτούμε αλλά θα λάβουμε υπόψη μας όλους τους παράγοντες της διμερούς σχέσης μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας –οπότε μόνο αυτά μπορώ να πω. Αν υπάρξει σχετικό αίτημα θα το εξετάσουμε» είπε ο ίδιος στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, οι δηλώσεις του Σιλουάνοφ έρχονται δύο μέρες αφού η νέα αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας αποστασιοποιήθηκε από τις εκκλήσεις για αύξηση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας – υποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να κοιτάει προς την ανατολή, στη Ρωσία για υποστήριξη.

Αναφορικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ήδη εναντίον της Ρωσίας ο Σιλουάνοφ δήλωσε ότι «είχαν μία αρνητική επίδραση σε εμάς. Ωστόσο οι επιχειρήσεις της Ρωσίας έχουν προσαρμοστεί και το ρωσικό ισοζύγιο πληρωμών έχει προσαρμοστεί. Το ρούβλι αποδυναμώθηκε και όπως μπορείτε να δείτε, η ζωή εδώ ακόμη συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: