ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Γιώργο Πάντζα

"Στις 25 του Γενάρη, με εντολή του λαού μας, η χώρα γύρισε σελίδα. Σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, η χώρα ξεκινάει το ταξίδι της στο δρόμο της ελπίδας, της προοπτικής και της αξιοπρέπειας.

Θέλω να ευχαριστήσω τα 2.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας που πίστεψαν στο όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψαν στην αλλαγή! Να ξέρετε ότι δεν θα σας προδώσουμε ποτέ!

Ξεκινάμε, αυτό το όραμα και αυτή την αλλαγή να την κάνουμε πράξη!

Επίσης, ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους, όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας τους αγώνες και τις μάχες που έδωσα τα 2,5 χρόνια μέσα και έξω από τη Βουλή υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα να μάχομαι για το κοινό μας όραμα και σκοπό, που δεν είναι άλλο από ένα μέλλον με ελπίδα, προοπτική, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια!

Όπως και πριν, έτσι και τώρα, στη νέα μου θητεία θα είμαι δίπλα σας και θα σας στηρίζω!

Σας ευχαριστώ και πάλι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: