ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τώρα ψάχνουν λύση για τους Ρομά Χαλανδρίου

Ψάχνουν λύση για τους Ρομά Χαλανδρίου
Αφού προσπάθησαν να τους... εξορίσουν στο όρος Πατέρα, εκεί που πρις κάμποσα χρόνια έστειλαν τους μετανάστες κια δεν έκατσαν ούτε μέρα αυτοί, δραπετεύοντας για Πάτρα, αποφάσισαν ότι πρέπει να βρεθεί ανθρώπινη λύση κια όχι να τους εξοστρακίσουν στο βουνό, στη μέση του πουθενά, για... να τους φάνε οι αρκούδες!

Έτσι συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, Αβραάμ Γούναρη, θα έχει, αύριο, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλης Αγγελάκας, παρουσία του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου και του προέδρου των Ρομά Χαλανδρίου, Στέλιου Καλαμιώτη.


Σκοπός είναι να διερευνηθεί αν υπάρχουν δημόσιες εκτάσεις, που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν για την ανέγερση οικισμού, όπου θα μετεγκατασταθούν μόνιμα οι Ρομά Χαλανδρίου.

Στο μεταξύ, σήμερα, κατεδαφίστηκαν από τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ακατοίκητοι οικίσκοι στον καταυλισμό των Ρομά, στο Χαλάνδρι.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, όπως είχε συμφωνηθεί σε σύσκεψη που συμμετείχαν ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου και ο πρόεδρος των Ρομά Χαλανδρίου.

Μετά την κατεδάφιση των παράνομων οικίσκων ο καταυλισμός καθαρίστηκε από τα μπάζα, τα οποία περισυνελέγησαν από τα συνεργεία της Α.Δ. Αττικής και μεταφέρθηκαν σε χωματερή αδρανών υλικών.

Η αυριανή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του κ. Μαν. Αγγελάκα, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες του Δημάρχου Χαλανδρίου για την εξεύρεση κατάλληλης έκτασης για την μετεγκατάσταση των Ρομά πέραν αυτής του οικισμού, που έχει ήδη δημιουργηθεί στα Μέγαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: