ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Εκκενώνεται το γηροκομείο Bόλου - Παρασύρθηκε από ρέμα ολόκληρη πτέρυγα

Γηροκομείο Βόλου gegonota.news

Εκκενώνεται το γηροκομείο του Βόλου, ύστερα από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο από την επέλαση της κακοκαιρίας daniel.

Σύμφωνα με το gegonota.news.gr, το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα προκαλώντας πολύ σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί κάποιος ηλικιωμένος.

Γηροκομείο Βόλος

 gegonota.news

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, εκκενώνεται και το κεντρικό κτίριο καθώς βρίσκεται κοντά στο ρέμα, ενώ στις εγκαταστάσεις θα παραμείνουν μόνο οι ηλικιωμένοι που ζουν στην τρίτη πτέρυγα.

Λόγω της εκκένωσης αναζητείται μέρος για να μείνουν οι 50 ηλικιωμένοι που θα χρειαστεί να φύγουν από τη δομή.

Πήλιο κακοκαιρία Daniel
Magnesia News

Την εκκένωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

Στόχος η προστασία των 6 εργαζομένων και 2 πληρωμάτων ΕΚΑΒ. Για την απρόσκοπτη παροχή των ιατρικών υπηρεσιών δημιουργείται προσωρινή δομή στο δημαρχείο της Αργαλαστής σε συνεργασία με τον Δήμο, ενώ άμεσα εκδιδεται ανακοίνωση για την προσωρινή παροχή πρώτων βοηθειών στο δημαρχειο.

Διευκρινίζεται ότι στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής παραμένει πυροσβεστικό όχημα για την συνεχή άντληση των υδάτων, ενώ μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης αναμένεται να επιστρέψουν με ασφάλεια στο Κέντρο Υγείας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: