ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ιδού τα ψέματα του Μητσοτάκη για τα 2,2 δισ. ευρώ της ΕΕ

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Τα ρέστα της δίνει η προπαγάνδα του Μαξίμου σχετικά με την βοήθεια των 2,2 δις ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα μας μετά την πολύνεκρη κακοκαιρία Daniel, καθώς ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει στήσει ένα επικοινωνιακό σόου το οποίο όμως καταρρέει με πάταγο. Και αυτό γιατί όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται για άθροισμα κονδυλίων που ήταν ήδη διαθέσιμα για την Ελλάδα.

Ο Αλέξης Χαρίτσης με ανάρτησή του επανέρχεται και αποκαλύπτει την πολιτική απάτη της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, τα 2,2 δισ. ευρώ κατανέμονται ως εξής:

 «Πόροι του ΕΣΠΑ 2014-2020, που το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη άφησε αναξιοποίητους - 250 εκατ. ευρώ

  • Κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης για τη χώρα μας με ταυτόχρονη αφαίρεση άλλων ενταγμένων έργων - 500 εκατ. ευρώ
  • Πόροι ΕΣΠΑ 2021-2027 που θα διατεθούν την επόμενη επταετία - 1,5 δισ. ευρώ»

Όπως σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, το σύνολο των κονδυλίων αφορά πόρους ήδη δεσμευμένους για Ελλάδα και όχι νέες χρηματοδοτήσεις.

«Και βεβαίως τα κονδύλια αυτά προορίζονται για την αποκατάσταση υποδομών στο σύνολο της χώρας και όχι μόνο στη Θεσσαλία.
Τα ψέματα τελείωσαν. Όπως και η υπομονή των πολιτών με τα μικροπολιτικά παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη» υπογραμμίζει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: