ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Επιστροφή Γιωργάκη στην αγκαλιά της ακροδεξιάς των Πρεσπών!

 

Ξέχασε όταν ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, από το Καστελόριζο καλούσε το ΔΝΤ για να δεσμεύσει τη χώρα στο πρώτο Μνημόνιο!

«Οι πρωταθλητές του θράσους συνεχίζουν την ίδια τακτική, λες και δεν μεσολάβησε η λαϊκή ετυμηγορία»  σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ μετά τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα  η οποία ακολούθησε τη λήξη της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Και με αυτό το δείγμα φαίνεται ο ανταγωνισμός που θα διεξαχθεί τον επόμενο καιρό μεταξύ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ για την επικράτηση στον δημοκρατικό χώρο. Πρώτο μεγάλο βήμα για ανταγωνισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΙΝΑΛ είναι το 11,5%. Η αύξηση κατά 3,5 μονάδες θα του επέτρεπε να μιλήσει για νίκη, και κατάληψη της θέσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εάν δεν ήταν η διαφορά των 9,5 μονάδων που απέχει από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ωστόσο το ΚΙΝΑΛ απέφυγε την πίεση από την ΝΔ που πια δεν θα του ζητήσει στήριξη, αφού προσβλέπει σε δεύτερες εκλογές. Αλλά ούτε και από τον ΣΤΥΙΖΑ, που το ποσοστό του δεν φθάνει για να ζητήσει συνεργασία.  

«Είμαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας και τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει εδώ». «Για  να μην επιτρέψει τη παλινόρθωση ενός βολικού συστημικού δικομματισμού», καταλήγει η ανακοίνωσή του με αιχμή κατά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από το 2012 μέχρι και την πτώση του, όπου ο κ. Ανδρουλάκης υπήρξε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον Βαγγ. Βενιζέλο.  

«Πριν τις εκλογές τους έφταιγαν οι δημοσκοπήσεις, που όμως όπως αποδείχθηκε περίτρανα τους ευνοούσαν σκανδαλωδώς εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας ποιο είναι το βολικό κόμμα για να πετύχει τους στόχους του ο κ. Μητσοτάκης» σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Η Νέα Δημοκρατία, ενώ αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών, επιδείνωσε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος αποδείχθηκε το περιτύλιγμα του παρακράτους των υποκλοπών και της εκτεταμένης διαφθοράς, αντί να καταρρεύσει, ενίσχυσε τα ποσοστά της χάρις τον χρυσό χορηγό της" αναφέρει η ανακοίνωση και επισημαίνει πως "θα μείνετε στη μνήμη των προοδευτικών πολιτών ως αυτός που έδωσε το φιλί της ζωής στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη».

Και ο Γιωργάκης με την ακροδεξιά των Πρεσπών!

«Καλύτερα οι κ.κ. του ΣΥΡΙΖΑ να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να αναρωτηθούν για τις επικίνδυνες θέσεις τους στα εθνικά θέματα όπως ήταν οι «Πρέσπες του Αιγαίου» και «η θάλασσα δίχως σύνορα», για τα «τοπικά νομίσματα» και την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης" τονίζει ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου, που επιστρέφει στην αγκαλιά του δεξιού εθνικισμού, πρωταγωνιστή της κινητοποίησης των ακροδεξιών κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, θυμίζοντας τις ημέρες του Πάσχα 2010, όταν ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, από το Καστελόριζο καλούσε το ΔΝΤ για να δεσμεύσει τη χώρα στο πρώτο Μνημόνιο!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: