ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Για να μιλάς για συνέπεια, πρέπει να την τηρείς!



Απάντηση σε μερικά σημεία ανακοίνωσης του Χρ. Πατούχα, άρτι υποψηφίου του ΚΚΕ, που εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ασυνέπεια!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Ανοικτή επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα ο άρτι ενταχθείς στο ΚΚΕ στην Πάτρα, δημοτικός σύμβουλος της Ανυπότακτης Πολιτείας Χρ. Πατούχας. Σε αυτήν αναφέρεται σχολιάζονταν το εκλογικό αποτέλεσμα κια δεν θα ασχολούμην εάν δεν αναφερόταν σε καταστάσεις που είναι ήδη γνωστές. Στην Πάτρα ζούμε κι όλοι γνωριζόμαστε πια! Το να μιλάς περί συνέπειας θα πρέπει ο ίδιος να την τηρείς!  

«Η αντιπαράθεση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζει αυτή την χρονική περίοδο μεγάλη επιθετικότητα και αδικαιολόγητο μίσος»

 γράφει, λες και δεν είναι γνωστή η επιθετικότητα του ΚΚΕ, την οποία καλλιεργεί συστηματικά η τοπική ηγεσία εις βάρος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί να θυμηθούμε τι έγινε στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς φέτος, επί της Κολοκοτρώνη, όταν εμφανίστηκε μποϊλίδικα ο γνωστός Μήτσος ο... συγκεντρωσιάρχης του ΚΚΕ και τι θα συνέβαινε εάν δεν υπήρξε ανάλογη ψυχραιμία από τους επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, από τους οποίους ομάδα υπερεπαναστατών απαιτούσαν να κατέβουν τα πανό το κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Και παρακάτω εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Γιατί τέτοια ταξική και πολιτική ισοπέδωση; Ποια αριστερά υπηρετεί η ισοπέδωση της λογικής;».

Απαντώ; Μα δεν ήταν ο Δημ. Κουτσούμπας, που ισοπεδώνοντας την πολιτική έργου του ΣΥΡΙΖΑ επί  κυβερνητικής του θητείας; Δεν ήταν αυτός που μας έλεγε ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερη απ' όλες» ταυτίζοντάς την και ισοπεδώνοντάς την, ακόμη και με τις δικτατορικές και κατοχικές κυβερνήσεις;

Επίσης εννοώντας το κυβερνητικό φιλολαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:

«Τέτοιο πρόγραμμα ουδέποτε υπήρξε. Ούτε στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στην παρούσα εκλογική αναμέτρηση της «απλής αναλογικής».

Κι επειδή πια αυτά που γράφει αφήνουν αιχμές για την απλή αναλογική, που επί της ουσίας απαξιώθηκε αφού δεν ήταν ώριμοι οι πολιτικοί των εκτός ΣΥΡΙΖΑ παρατάξεων, με ξεπερνά η λογική πολύ περισσότερο που υποστηρίζει:

«Από πότε η απλή αναλογική, από δικαίωμα των πολιτικών και κοινωνικών μειοψηφιών, δικαίωμα για την έκφραση τους, έγινε υποχρέωση να πηγαίνουν όλοι με όλους;»

Θεωρώ πως πρέπει να υπενθυμίσω ότι ο κ. Κουτσούμπας ήταν που μιλούσε για «κυβέρνηση μούφα» που θα προέκυπτε από απλή αναλογική!

Και τέλος επειδή δεν έχουν ούτε αρχή ούτε άκρη, αυτά που υποστηρίζει ο υποψήφιος στην Αχαΐα με το ΚΚΕ, Χρήστος Πατούχας, θα επισημάνω μόνον τα παρακάτω.

Γράφει εγκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Αυτή η πολιτική ηττήθηκε! Υπέρ του Μητσοτάκη που αυτή την πολιτική την εφαρμόζει πιο επιθετικά και αυθεντικότερα».  

«Φαίνεται ότι είναι τόσο μεγάλη η «προσαρμοστικότητα», τόσο μεγάλη η προσαρμογή και η ενσωμάτωση, στελεχών, παραγόντων, βουλευτών» του ΣΥΡΙΖΑ» αναρωτιέται.

Ποιος; Ο φίλος μου Χρήστος Πατούχας, γνωστός από χρόνια στην πόλη και ιδιαίτερα στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2014, όταν στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχθηκε η τοπική ηγεσία  του κόμματος την υποψηφιότητά του  στις εσωκομματικές εκλογές, χωρίς να είναι μέλος, κάτι που του χάρισε τον τίτλο του σώγαμπρου. Και μόλις  απέτυχε να γίνει δεκτή η προσφορά του, λάκιξε σε άλλο στρατόπεδο, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ!

Τελευταία πάλι με επιστολή του, μας ενημέρωσε ότι, λάκιξε και από κει, χωρίς να ενημερώσει ούτε στους συντρόφους του και επέστρεψε ως άσωτος υιός (κατά τον ευαγγελιστή Λουκά) στην πατρική οικία του Ιερατείου της 12ου Συντάγματος. Και ω του θαύματος χρίζεται υποψήφιος στην Αχαΐα, συμμέτοχος στην πολιτική χορηγία του ΚΚΕ προς την ΝΔ.

Σε μία κυβέρνηση της Δεξιάς,  την πιο ακραία των τελευταίων χρόνων από την Μεταπολίτευση, που εάν βγει παντοδύναμη, με 180 βουλευτές, κατά Γεωργιάδη, θα αλλάξει το Σύνταγμα, μόνη, χωρίς να έχει ανάγκη την δύναμη κανενός άλλου κόμματος Και ου τοις ηττημένοις!

Πανεπιστήμια, Υγεία, Ενέργεια, Νερό, δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι  ΟΤΑ κια όποι άλλη υπηρεσία του ευρύτερου δημόσιου τομέα θα πέσουν στα χέρια ιδιωτών!

Και τότε, ας έρθουν οι ανερμάτιστοι ψευτοεπεναστάτες να μας πουν ποιοι θα είναι οι ηττημένοι!     

Το επαναλαμβάνω: Και τότε ουαί τοις ηττημένοις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια: