ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Προετοιμάζει συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ!


Το επιβεβαίωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ορίζοντας ως βασικό αντίπαλό του στον δρόμο προς τις δεύτερες κάλπες τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τη μεταστροφή του διμέτωπου του ΠΑΣΟΚ σε μονομέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προετοιμάζοντας συγκυβέρνηση, μετά τις 25 Μάη, με τον Μητσοτάκη, επιβεβαίωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ορίζοντας ως βασικό αντίπαλό του στον δρόμο προς τις δεύτερες κάλπες τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη στον Ant1 (Νίκος χατζηνικολάου) υποστήριξε ότι το πρόβλημα είναι η αντιπολίτευση, βάζοντας έτσι σε δεύτερο πλάνο την κριτική προς τη ΝΔ.

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, κάτι που έχουν αφήσει ορθάνοιχτο τόσο η Κατερίνα Μπατζελή, όσο και η Μιλένα Αποστολάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα κάνει κυβέρνηση είτε μόνος του είτε με άλλο κόμμα».

«Δεν τα έχει κάνει όλα καλά ο Μητσοτάκης. Πρέπει να υπάρξει μία ισχυρή αντιπολίτευση, ένα ισχυρό κόμμα, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα είναι κόμμα προγραμματικής αντιπολίτευσης για να παίξει έναν ρόλο για την ποιότητα της δημοκρατίας μας» είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκ μέρους του βάζει τέρμα στις ρήξεις με τον ασυλλόγιστο «Μητσοτάκη που δεν τα έχει κάνει καλά»! 

Ναι, αυτό κι όχι με την πολιτική της η ΝΔ που έχει ρήξει στην απελπισία τα λαϊκά στρώματα, που  καθημερινά αντιμετωπίζουν τον τρόμο των τιμών σαν μπουν σε σουπερμάρκετ!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: