ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Αλ. Τσίπρας: Ακούσαμε το μήνυμα των πολιτών!

ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε την δήλωση Τσίπρα:

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=6197440426968474


Αλλάζουμε εν κινήσει για να  ανατρέψουμε τους συσχετισμούς υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

«Έχουμε χρέος, οφειλή ιστορική, να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο μίας παντοδυναμίας μιας δεξιάς ανεξέλεγκτης που θα έρθει το επόμενο διάστημα να επιβάλλει σαρωτικές αλλαγές» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας την πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημείωσε, «η απόφασή μας είναι το επόμενο διάστημα να επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ  για την επόμενη τετραετία. Πάμε να δώσουμε μία μάχη με στόχο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς».

«Η σημερινή συγκρότηση και συνεδρίαση της νέας Εκλογικής Επιτροπής είναι μια χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούσαμε και ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών, λαμβάνουμε το μήνυμα και κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι. Να αλλάξουμε εν κινήσει.

Η απάντησή μας είναι μία: Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο, προκειμένου να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο που είναι η ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου, ενόψει των επόμενων εκλογών. Μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης που έχουμε μπροστά μας.

Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, έχουμε πλήρη επίγνωση της μεγάλης αυτής δυσκολίας.

Ταυτόχρονα, όμως, έχουμε και πλήρη επίγνωση ότι αυτό που ζητάει ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του είναι απαντήσεις στα προβλήματά του.

Ζητάει δικαιοσύνη, ζητάει άμβλυνση των ανισοτήτων, ζητάει απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που τον αφορούν στην καθημερινότητά του, στο μέλλον του.

Θέλω για άλλη μια φορά να απευθυνθώ στα χιλιάδες στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε να δώσουμε μια μάχη με στόχο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς. Γνωρίζουμε τη δυσκολία, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας.

Το επόμενο διάστημα θα είναι για εμάς ένα διάστημα που θα κινητοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να απευθυνθούμε σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά. Μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτούς τους δυσμενείς συσχετισμούς.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, έχουμε χρέος, οφειλή ιστορική, να αποτρέψουμε την προοπτική, το ενδεχόμενο μιας παντοδυναμίας μιας Δεξιάς ανεξέλεγκτης, που θα έρθει το επόμενο διάστημα να επιβάλει σαρωτικές αλλαγές που αφορούν τη ζωή της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Πάμε λοιπόν να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: