ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Άρχισαν τα όργανα - 26 εξώσεις δανειοληπτών σήμερα!



Το επόμενο διάστημα αναμένεται να περάσουν στα χέρια των Σέρβις 700.000 ακίνητα ιδιοκτητών, που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν πάψει να εξυπηρετούν το χρέος!

Δεν πρόλαβε να κλείσει η εβδομάδα από την Κυριακή των εκλογών και τα παρατράγουδα άρχισαν. Σήμερα 26 οικογένειες βγήκαν στο δρόμο, καθώς τα σπίτια τους ήταν αγορασμένα από τραπεζικά φανς. Οπότε οι εταιρείες Σέρβις, που είναι υπό την διαχείριση των τραπεζικών φανς, κήρυξαν τον τερματισμό της εκεχειρίας  έναντι των οφειλετών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να περάσουν στα χέρια των Σέρβις 700.000 ακίνητα ιδιοκτητών, που λόγω οικονομικής κρίσης έχουν πάψει να εξυπηρετούν το χρέος για αποπληρωμή του τραπεζικού δανείου.

Μέχρι τώρα η εντολή του Μαξίμου ήταν να παγώσουν οι διαδικασίες, για αποφυγή εκλογικού κόστους και τα τραπεζικά φανς πιστά στην γραμμή Μαξίμου, τέθησαν σε αναμονή, για τα χρέη που αγόρασαν στο 15% της αξίας τους. Τώρα πια ήρθησαν τα εμπόδια και προχωρούν ακάθεκτα, καθώς αδημονούν να περάσουν στα χέρια τους τα 7000.000 ακίνητα συνολικής αξία αρκετών δις ευρώ και να κλείσουν την τρύπα  στους τραπεζικούς ισολογισμούς.  

Να διευκρινίσουμε εδώ, ότι τα φανς είναι δημιουργήματα των τραπεζών για να ασχοληθούν με το ξεσπίτωμα των δανειστών και να μην αναλάβουν την βρόμικη δουλειά οι ίδιες οι τράπεζες. Με την σειρά τους τα φανς για να μην εμπλακούν άμεσα τα ίδια έχουν φτιάσει εταιρείες Σέρβις, οι οποίες αναλαμβάνουν αναθέτοντας σε δικηγορικά γραφεία την διεκπεραίωση!

Δεδομένο είναι επίσης ότι η Κομισιόν βάζει φρένο στις δαπάνες, ζητώντας από την Ελλάδα τον τερματισμό των μέτρων ενεργειακής στήριξης, πολύ περισσότερο είναι αντίθετη στην στήριξη εκ μέρους της κυβέρνησης των τραπεζών, σε περίπτωση ο μοι γέννητο ανάγκης ανακεφαλαίωσης.

Κι ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις στους Θεσμούς για τον τρόπο διαχείρισης των κεφαλαίων του Ταμείου Ανάκαμψης, του οποίου από τα 32 δις ευρώ ήδη τα 6 δις έχουν δοθεί από τις τράπεζες σε 10 επιχειρηματίες όλους κι όλους αντί να διαχυθούν στους Μικρομεσαίους επιχειρηματίες για τους οποίους ειδικά προορίζεται η συμβολή του Ταμείου Ανάκαμψης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: