ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Από αύριο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη· οι Μικρομεσαίοι

 



 Το δώρο του Κ. Μητσοτάκη που κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προσέχει την Μεσαία τάξη, αλλά αυτός αφήνει χωρίς ασφάλιση 800.000 αγρότες και μικροεπαγγελματίες, ακόμη και για χρέος 700 ευρώ!

 «Από αύριο 1 Ιουνίου 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες έμποροι, βιοτέχνες και αγρότες μένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», γράφει στην σελίδα του στο facebook o χρήστης Γιώργος Ρώρος

«Ο εφιάλτης του 2012-13 ξαναγύρνα. Στα 15 χρόνια που ήμουν πρόεδρος στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών τα χειρότερα χρόνια ήταν αυτά, όταν καλούμαστε καθημερινά να διαπραγματευτούμε με το διοικητή του νοσοκομείου να περιθάλψει μέλη μας ή να τους επιτρέψει να φύγουν. Δεκάδες φορές κληθήκαμε στην Ασφάλεια και στα δικαστήρια να υπερασπιστούμε επαγγελματίες που τους είχαν σταματήσει στα διόδια ή στους δρόμους για οφειλή μικροποσών προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους (προσωποκράτηση). Κυβέρνηση τότε ήταν οι Σαμαράς-Βενιζέλος. Αυτή την τύχη μας επιφυλάσσει και τυχόν κυβέρνηση Μητσοτάκη μην τους αφήσουμε.

Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, με άδεια ταμεία που παρέδωσαν, δόθηκε πρόσβαση στο πολυτιμότερο αγαθό την υγεία σε όλους και χαρίστηκαν τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί από περίθαλψη τα προηγούμενα χρόνια της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ.

Η ελπίδα μπορεί να επιστρέψει στο χέρι μας είναι..

Οι φωτογραφίες από κινητοποιήσεις ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ Πατρών,  έξω από τον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ).

Σημ. του Istologiou G. Mosxou:  Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μένουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη από 700 ευρώ χρέος. Και η απάντηση του υπουργού είναι ότι θα υπάρχουν οι δημόσιες δομές για όσους τους έχει αφαιρεθεί η ασφαλιστική κάλυψη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: