ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ντροπή ρε παιδιά, ντροπή και καταισχύνη!


Πέστε και μια φορά όχι στα αφεντικά σας! Εσείς δημοσιογραφείτε, εσείς έχετε την ευθύνη!

Δεν μπορούμε, παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία, της... καραβάνας, που ασκεί τελευταία  η τοπική εφημερίδα Νεολόγος Πατρών. Επειδή είχα την τύχη να δουλέψω επί τετραετία, από 1968 έως το 1972, που τελεύτησε, τότε που φύλλα της εφημερίδας έφθαναν σε όλον τον κόσμο και είχε πάγκο στην Ομόνοια για τους φανατικούς αναγνώστες της, την παρακολουθώ ανελλιπώς και δεν το κρύβω, ορμώμενος από το... βίτσιο της εκ του μακρόθεν επαφής μου. Κυριολεκτικά μου προκαλεί λύπη η σύγκριση της δημοσιογραφικής κατάπτωσης, που παρουσιάζεται, υπό το άγχος της επικαιρότητας και του κυνηγιού της αναγνωσιμότητας.

Πως να μην δώσεις προσοχή στην απαξία της δημοσιογραφίας σε δημοσίευμα που φέρει την Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα,  ως μήλον της έριδος, όταν είναι γνωστό το ήθος της και η αγωνιστικότητά της. Όταν ξέρεις πως πρόκειται για αξιαγάπητη κυρία μέσα στον χώρου του κόμματος αυτού;

Κι ακόμη, ούτε μία καλή κουβέντα δεν γράφηκε για τον Κώστα Μάρκου, τον γιατρό που όντας βουλευτής έκανε ιατρείο στα Καλάβρυτα την Πατριδα του, μία φορά το μήνα δωρεών. Και τούτο διότι το στόμα του ήταν απείλωτο, αντιπαρατιθέμενος  με τον εκδότη της εφημερίδας;

Και τούτο, είναι γνωστό στους παροικούντες στον χώρο της ενημέρωσης ότι εκπορεύεται από το μίσος της Δεξιάς, να τελειώσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έβγαλε τρεις βουλευτές στην Αχαΐα σε συνθήκες άκρως δύσκολες αντιμετωπίζοντας το συνασπισένο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, από την ΝΔ έως το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, και το Μέρα 25!

Αν μη τι άλλο, δεν πρόκειται για δημοσιογραφική αποκάλυψη. Είναι καθαρή ανθρωποφαγία με το πρόσχημα της δημοσιογραφίας, που τα νέα παιδιά στο διαδίκτυο την αποκαλούν δημοσιο...καφρία!

Δεν θα αναφερθώ στα υπόλοιπα πρόσωπα που εμπλέκει ο δημοσιο...κάφρος της αείποτε ένδοξης εφημερίδας!

Θα αναφερθώ όμως εν τάχει σε εκείνο το σχόλιο το... εμβρυθές, που μιλά για τα προτερήματα που απέφεραν εκλογικά οφέλη στην ΝΔ, στην Αχαΐα.

Γράφει λοιπόν αυτά είναι τα παρακάτω:

Μειώθηκε αισθητά μάλιστα η ανεργία.

Προχωρά η Πατρών-Πύργου.

Ξεμπλοκάρουν  τα έργα υποδομής και αναπλάσεις.

Παλιό Κολυμβητήριο στην Αγυιά.

Ο Λαδόπουλος.

Και ερωτώ, τα είδε κανείς ή μήπως είμαστε τυφλοί; Η Πατρών-Πύργου θα ήταν έτοινη σήμερα εάν ο υπεύθυνος του φόνου 57 ανθρώπων στα Τέμπη, δεν είχε ακυρώσει τις εργολαβίες του ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέλαβε υπουργός!

«Ακόμη και επικοινωνιακά αν το δει κανείς έχει διαφορά η εικόνα του να έρχεται ο Πρωθυπουργός στην Πάτρα, επί διήμερο, με όλο υπουργικό Συμβούλιο, με την επίσκεψη του Τσίπρα που περιορίστηκε σε κομματικά στελέχη και σε λίγους φορείς οι περισσότεροι των οποίων ήταν κομματικοί».

Αυτά γράφει, παραπέμποντας στην εικόνα του Μεσοπολέμου, όπου ο διορισμένος Νομάρχης  έκανε την αγγαρεία και  επισκέπτονταν την κωμόπολη και γινόταν μέγα ειδησεογραφικό θέμα!

Ήλθεν ο κύριος Νομάρχης, γράφει κάπου ο Καρυωτάκης!

Ντροπή ρε παιδιά, ντροπή και καταισχύνη. Πέστε και μια φορά όχι στα αφεντικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: