ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ο Κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να «αδειάσει» τον Γεωργιάδη

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σρόιτερ
  (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ)

Να «ξορκίσει το κακό» επιχείρησε σε συνέντευξή του στον Σρόιντερ ο Κυρ. Μητσοτάκης αδειάζοντας τον... μαρτυριάρη Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του για την επίτευξη του στόχου των 180 εδρών μετά τις εκλογές προκειμένου «να αλλάξουμε μόνοι μας το Σύνταγμα».

Όπερ σημαίνει ιδιωτικοποίηση του ευρύτερου και στενού δημόσιου τομέα, όπως τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τις Εφορίες, τους δημόσιους υπαλλήλους, το προσωπικό των Δήμων και των Περιφερειακών αυτοδιοικήσεων, της ασφαλιστικής κάλυψης, που θα δωθεί σε ιδιωτικές εταιρείες, της Ενέργειας, του Ηλεκτροφωτισμού, του νερού κ.ά.π. που θα πέσουν στα νύχια των αρπακτικών, και θα λυμαίνονται τις λαϊκές ανάγκες! 

«Ήταν λάθος αυτές οι δηλώσεις. Νομίζω διορθώθηκαν και στην πορεία. Δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση τη δική μου φιλοσοφία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Ανάπτυξης που προκάλεσαν εσωκομματική γκρίνια  και δυσαρέσκεια στους κόλπους του γαλάζιου στρατοπέδου ενώ οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγόρησαν για αλαζονική συμπεριφορά μια ανάσα πριν από τις δεύτερες εκλογές, προειδοποιώντας τους κινδύνους για την «παντοδυνάμια της ΝΔ» την επόμενη τετραετία.

Σε μια προσπάθεια αναδίπλωσης των δηλώσεων Γεωργιάδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε «πρακτικά αδύνατο» να συγκεντρώσει 180 έδρες η ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ενώ ισχυρίστηκε πως στόχος του είναι να γίνει μια «γενναία συνταγματική αναθεώρηση» αλλά με «συγκλίσεις και συναινέσεις».Νωρίτερα σήμερα ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επιχείρησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του λέγοντας πως «δεν θα πρέπει να επιδειχθεί η παραμικρή αλαζονεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια: