ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Εκτός βουλής ο Καστανίδης, στην θέση του Ανδρουλάκης

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Κρατάει την ...

Ο Μητσοτάκης καρατεί την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, ο Τσίπρας την Α΄ Πειραιά και ο Κουτσούμπας την Φθιώτιδα

Ο Ν. Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης, θέτοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη της εποχής Ανδρέα Παπανδρέου, υπό το πρόσχημα της διεύθυνσης του εκλογικού αγώνα στην Βόρειο Ελλάδα.

Για τη θέση του Ε' αντιπροέδρου της Βουλής, προορίζεται ο βουλευτής Αρκαδίας, προσκείμενος στον Ανδρουλάκη,  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ για τη θέση του γραμματέα του προεδρείου, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μανώλη Χριστοδουλάκης της εποχής Σημίτη. Πρόκειται για έναν συμβιβασμό τάσεων εντός του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα επιδιωχθεί κάθοδος Μητσοτάκη και στην Πάτρα, την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, της 25 Μαΐου.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, θεωρείται βέβαιο ότι θα κρατήσει την έδρα στην Α΄  Πειραιά. Ο λόγος που επιλέγει να κρατήσει την έδρα στη συγκεκριμένη περιφέρεια είναι ότι στις άλλες έδρες που ήταν υποψήφιος θέλησε να αφήσει νέους βουλευτές να βγουν «μπροστά».

Ο γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας φαίνεται ότι θα κρατήσει την έδρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Φθιώτιδα. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, δεν έχει αποφασίσει εάν θα κρατήσει την έδρα της Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: