ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Τσίπρας: Θα ματώσουμε αν χρειαστεί για να κερδίσουμε


«Πέσαμε πολλές φορές στη διαδρομή μας. Σηκωθήκαμε όμως και παλέψαμε. Πάντα. Δεν τους κάναμε ποτέ το χατίρι!»

Θα είμαστε όλοι εδώ σε αυτή τη νέα μάχη, πιο αποφασισμένοι και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν κλείσει η κάλπη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια όπου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Πέσαμε πολλές φορές στη διαδρομή μας. Σηκωθήκαμε όμως και παλέψαμε. Πάντα. Δεν τους κάναμε ποτέ το χατίρι. Ούτε και τώρα θα τους το κάνουμε» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Λάβαμε το μήνυμα και βάζουμε τον πήχη ψηλά για να διορθωθούμε. Αλλάζουμε, δυναμώνουμε και προχωράμε» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε: «Χαμένες μάχες είναι μονάχα οι μάχες που δεν δίνονται. Εμείς όχι μόνο θα τη δώσουμε αλλά θα ματώσουμε αν χρειαστεί, για να τη κερδίσουμε».

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι η προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ξεκίνησε από τη Νίκαια. «Πέσαμε πολλές φορές στη διαδρομή μας. Σηκωθήκαμε όμως και παλέψαμε. Πάντα. Δεν τους κάναμε ποτέ το χατίρι. Ούτε και τώρα θα τους το κάνουμε. Και δεν είναι τυχαίο που αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε ξανά μαζί, από εδώ από, από την Κοκκινιά των εργατικών αγώνων, της εθνικής αντίστασης, των προσφύγων, του μπλόκου της Κοκκινιάς. Εδώ έχουμε τις ρίζες μας.Τις ρίζες της δικαιοσύνης, της ισότητας, του αγώνα. Εδώ, όπως και στο Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, το Πέραμα, τον Κορυδαλλό, σε αυτούς τους δρόμους που αντηχεί ακόμη το σύνθημα «Ο Παύλος ζει». Εδώ είναι το σπίτι μας και αυτή είναι η δική μας πολιτική κληρονομιά. Η κληρονομιά ενός ανθεκτικού λαού που δεν συμβιβάζεται, που δεν υποκύπτει στον συσχετισμό, που δεν το βάζει κάτω. Αυτό είναι και το μήνυμά μας σήμερα προς τα κέντρα εξουσίας, που για μια ακόμα φορά σχεδιάζουν να μας ξεγράψουν. Δε πρόκειται να τους κάνουμε το χατίρι. Δε θα το βάλουμε κάτω. Η Κοκκινιά θα ξαναγίνει κόκκινη».

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε λέγοντας ότι «είμαστε σήμερα εδώ, γιατί έχουμε ακούσει το μήνυμα του ελληνικού λαού. Δεν φταίει ο λαός, εμείς φταίμε που δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας. Για να ενώσουμε με τη δική σας δύναμη τα νήματα που έχουν κοπεί με δική μας ευθύνη. Σε μια νέα πορεία εμπιστοσύνης. Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός μας είπε ότι έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Ότι περιμένει περισσότερα.

Και είμαι ο πρώτος που θα πω ότι έχει δίκιο. Λάβαμε το μήνυμα και βάζουμε τον πήχη ψηλά για να διορθωθούμε. Αλλάζουμε, δυναμώνουμε και προχωράμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: