ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Καρδιοχτύπι σε εκλογικό κέντρο, οδήγησε στην Θέμιδα!


Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Και η καρδιά του φαντάρου ήρθε στη θέση της! Ήρεμη κι ατάραχτη!

Συνέβη κι αυτό, σε εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή. Έλαβε χώρα αναπάντεχο καρδιοχτύπι φαντάρου που πήγε να ψηφίσει κι αυτό ήταν ικανό να οδηγήσει 70χρονο στην αίθουσα της Θέμιδος στην πόλη!

Αποτέλεσμα ήταν να επιμερισθεί ποινή 6 μηνών φυλάκισης,  στον 70χρονο διαχειριστή του κυλικείου του σχολείου που στεγάζονταν το εκλογικό κέντρο,  με 3ετή αναστολή.

Ο λόγος, που το καρδιοχτύπι οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη ήταν ότι  παρενόχλησε σεξουαλικά τον 19χρονο φαντάρο όταν πήγε να ψηφίσει.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αναγνωρίζοντάς του όμως, το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο 19χρονος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος του έπιασε κουβέντα την ώρα που αναζητούσε το  τμήμα του για να ψηφίσει, κάνοντάς του ανάρμοστη πρόταση, ενώ καρδιοχτύπησε όταν τον άγγιξε σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του. 

Ο ίδιος είπε ότι «ταράχτηκα και κάλεσα την Άμεση Δράση». Ο 70χρονος αρνήθηκε την πράξη, χαρακτηρίζοντας ως αναληθή την καταγγελία.   

«Δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Αυτή η ερωτική συμπεριφορά είναι άγνωστη σε μένα. Θα έπρεπε να ήμουν τέρας να κάνω τέτοιο πράγμα μπροστά σε τόσο κόσμο», είπε στην απολογία του.  

Μετά την καταδίκη του, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος

Και η καρδιά του φαντάρου ήρθε στη θέση της! Ήρεμη κι ατάραχτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: