ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ν. Ξυδάκης: Ψήφισαν ΝΔ λογω σύνδρομου Στοκχόλμης

φωτο eurokinissi

Για το «σύνδρομο της Στοκχόλμης» με το οποίο οδηγήθηκαν στην κάλπη πολίτες, μίλησε στο Kontra ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο "είμαστε θυρωροί της νύχτας", ένα "σύνδρομο της Στοκχόλμης"» είπε ο Νίκος Ξυδάκης.

 Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στους νέους ψηφοφόρους σχολιάζοντας ότι «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους» 

Σε όσα είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης. «Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:  

Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης χτύπησε τους πολίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: