ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Η νέα UNRRA ξαναζωντανεύει μοιράζοντας τρόφιμα

H βοήθεια της UNRRA ξεφορτώνεται στο Ζάππειο για να διατεθεί στους πενόμενους πολίτες.


Στην Πάτρα η διαδικασία διανομής τροφίμων στους... σκελετωμένους πολίτες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από την ΠΔΕ

 

Σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, ο Περιφερειάρχης ΔΕ Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο  Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ Χρήστος Παπασημακόπουλος, μεταμορφώθηκαν σε παράγοντες της πάλαι ποτέ, μετακατοχικών χρόνων επισιτιστικής βοήθειας της UNRRA του ΟΗΕ.

Μαζί τους και ο ανάδοχος του έργου της βοηθείας στους σκελετωμένους πολίτες της Πάτρας, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για τη διαδικασία διανομής τροφίμων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Προσκλήθηκαν τα ΜΜΕ της περιφέρειας να συνδράμουν, ώστε η βοήθεια της νέας UNRRA να διατεθεί εύρυθμα, χωρίς παρατράγουδα, που μπορεί να επισύρουν ακόμη και την χρήση όπλων εκ μέρους των κυανόκρανων του Μητσοτάκη, (α λα Κεντρώα Αφρική) εν όψει εκλογών.

Πρυτανεύει το να μην επισκιαστεί το προφίλ της ήρεμης και κραταιάς δύναμης του Μωυσέως-κυβερνήτου!

_________

Σημείωση: Υπήρξε πρόταση για διανομή βοηθείας μέσω Κάρτας, ώστε να μην ξεφτιλίζονται οι δικαιούχοι με την διαπόμπευσή τους, καθήμενοι στην ουρά. Κάτι που είχε καθιερωθεί από την Θεανώ Φωτίου, υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτή η πρακτική απερρίφθη, καθώς φέρει την σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑίων και δεν βοηθά το κόμμα του κ. Φαρμάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: