ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Συνάντηση για το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης»

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, Γιώργο Σταμάτη, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, αναφορικά με την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του ιδρύματος «Κιβωτός της Αγάπης».  

Στη συνάντηση εκ μέρους του ιδρύματος συμμετείχαν η πρόεδρος του ∆.Σ. Κατερίνα Νικολάου και το μέλος του ∆.Σ. και νομική σύμβουλο, Γεωργία Σαρρή. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήγησε το σημαντικό έργο του ιδρύματος και την αναγκαιότητα στήριξής του από το Υπουργείο.

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Γιώργος Σταμάτης δεσμεύτηκε πως μέσω του ΕΟΠΥΥ θα καλύψει τα νοσήλια των ανασφάλιστων παιδιών, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος θα μεσολαβήσει προς τον πάροχο ηλεκτροδότησης τη ∆ΕΗ ώστε να μην υπάρξει άμεση απαίτηση για κάλυψη χρηματοδότησης μέχρις ότου εγκριθεί η έκτακτη επιχορήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: