ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πρόταση δυσπιστίας: Κατά 156 ψ. με ΟΧΙ έναντι 143 υπέρ

 


Οκτώ βουλευτές από αυτούς που διαμαρτύρονταν για το κυβερνητικό κατάντημα, εάν ψήφιζαν θα άλλαζε άρδην το τοπίο.

 Όμως ψευδάισθηση δεν υπήρχε από την συμπολίτευση, ότι μπορούσε να απαρνηθούν την θεσούλα τους αυτοί που δήθεν ενοχλούνταν από την στάση του Μητσοτάκη.

Τους κρατά, από κει που η δεοντολογία δεν επιτρέπει να γράψουμε, χειραγωγώντας τους, γνωρίζοντας ότι στην ζυγαριά της αξιοπρέπειας και του βαλαντίου που λαμβάνουν ως εθνοπατέρες, ζυγίζει περισσότερο το δεύτερο! 

Θλιβερή κατάντια, που για τα ευρωπαϊκά δεδομένα θα οδηγούσε στην αξιοπρεπή παραίτηση, τα όσα ανέχονται οι κιοτήδες φιλάργυροι του κυβερνητικού εσμού. Που δεν τους ενοχλεί καν, ότι το ηλεκτρονικό μάτι ενός δήθεν εκσυγχρονιστή αρχηγού τους, παρακολουθεί ακόμηκαι το τι λένε ίσως και το τι κάνουν στο κρεβάτι της συζυγικής κλίνης τους!   

Κι ακόμη ο ελληναράς με την αλεξανδρινή περικεφαλαία, που αποπέμφθηκε από την ΝΔ, όταν κούνησε λίγο την ουρίτσα του ως διαμαρτυρόμενος, που ενώ... πούλησε την Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν την... αγόρασε πάλι η ΝΔ -μιλώ για το θλιβερό τυχάρπαστο ακροδεξιό απολοιφάδι Μπογδάνο- που ψήφισε εκ του μακρόθεν με επιστολή, ώστε να μην χάσει την επαφή με τον... μπεζαχτά, που μόνον ο... Μωυσής του εξασφάλισε βάζοντάς τον στο ψηφοδέλτιο! 

Ως φυσικό επόμενο, καταψηφίστηκε, όπως αναμενόταν, η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.  Την πρόταση μομφής καταψήφισαν 156  βουλευτές, έναντι 143 που την υπερψήφισαν.

Σαράντα βουλευτές ψήφισαν με επιστολική ψήφο και συγκεκριμένα 12 από ΝΔ- ανάμεσά τους οι Κώστας Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς - 10 από ΣΥΡΙΖΑ, 7 από ΠΑΣΟΚ, 2 από ΚΚΕ, 3 από Ελληνική Λύση, 4 από ΜέΡΑ25, 2 από τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Την πρόταση υπερψήφισε ο ακροδεξιός ανεξάρτητος βουλευτής Κωνστ. Μπογδάνος με επιστολική ψήφο. Απουσίαζε ο Ανδρέας Πάτσης που έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία και προσφάτως ήρθη η ασυλία του προκειμένου να δικαστεί για κενά στη δήλωση Πόθεν Έσχες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: