ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Λίβελος κατά του βουλευτή Αχαΐας Κώστα Μάρκου!



Οδηγεί τον αναγνώστη σε μονοπάτια σκέψης υστερόβουλης για τις προθέσεις όχι μόνον του συντάκτη αυτού του λίβελου, αλλά και της ιδιοκτησίας του πατραϊκού εντύπου!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Είναι ντροπή, μία ιστορική πολιτική και κοινωνική εφημερίδα να πέφτει σε τέτοιο επίπεδο και να καταντά έντυπο κουτσομπολιού! Ο λόγος για την εβδομαδιαία εφημερίδα Νεολόγος Πατρών, που κατάντησε την πολιτική αντιπαράθεση σε κουτσομπολιό κυράδων του παλιού καιρού, γύρω από την βρύση της γειτονιάς, που μαζεύονταν για το γέμισμα των κουβάδων τους!

Άρθρο ανυπόγραφο, αμερικανιά, που δεν θα ήταν άδικο εάν παραλλήλιζε κανείς τον συντάκτη της ως κύριο μηδέν, αφού δεν έχει το θάρρος να υπογράψει αυτό που λέει, καταφέρεται εναντίον βουλευτών, μεταξύ των οποίων και του καθηγητή Κώστα Μάρκου, που έχω την τιμή να τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που συμμετείχε στους αγώνες του ΚΚΕ Εσωτερικού, τότε που ήθελε πολύ σθένος για να υποστηρίξεις την άποψή σου, η οποία στην κοινωνία ήταν μειοψηφική του 1%, και τον κατηγορεί ότι δεν έχει την αναγνώριση της κοινωνίας και πως πηγαίνει μαζί με την Σία Αναγνωστοπούλου για να μην «αγνοηθεί από τους πολίτες»!

Ποιος; Ο καθηγητής Κώστας Μάρκου σήμερα, που αν και βουλευτής τώρα δεν ξέχασε τους ασθενείς της ιδιαίτερης πατρίδας του και τακτικά επιστρέφει στα Καλάβρυτα για να ασκήσει άμισθη Ιατρική, υπέρ αυτών που τον περιμένουν!

Κι ακόμη αναγράφεται η χυδαιότητα πως «είναι εριστικός με συντρόφους εντός του κόμματος, δημιουργώντας αντιπάθειες».

Κάτι που όμως δεν επιβεβαίωσε η κυριακάτικη παρουσία του στην κοπή της πίτας της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Ανατολικού διαμερίσματος στα Σύνορα.

Και είναι ακόμη πιο χειρότερα εάν αυτές οι θέσεις, υιοθετούμενες από την εφημερίδα, δεν είναι αποτέλεσμα έλλειψης πληροφόρησης. Κάτι που οδηγεί τον αναγνώστη σε μονοπάτια σκέψης υστερόβουλης για τις προθέσεις όχι μόνον του συντάκτη αυτού του λίβελου, αλλά και της ιδιοκτησίας του εντύπου!

Μάλιστα σε μια επίδειξη ακραίου χαβαλέ, φρούτο του καιρού, μιλά γι απονομή βραβείου Χρυσού βατόμουρου, κάτι που ξεκίνησε ως  μπλακ χιούμορ από πλακατζή δημοσιοσχετίστα στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες,  το 1981, για να καταλήξει με την συμβολή των λάιφ στάιλ Μέσων Ενημέρωσης να τείνει θεσμός αμερικανιάς!

Γράφει λοιπόν, με τίτλο «Στα φουστάνια της Σίας» ο κύριος μηδέν, που εσκεμμένα παρερμηνεύει τον αγώνα που συντροφικά δίνουν οι δύο βουλευτές του κόμματος:

«Αρνητική εντύπωση προκαλεί και η στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου, ο οποίος δεν έχει παρέμβει ούτε μία φορά μόνος του για ζητήματα της Αχαΐας, «κρυπτόμενος πίσω από τη Σία Αναγνωστοπούλου».

Τι λέγεται χαρακτηριστικά;

«Ότι είναι προσκολλημένος στην πρώην Υπουργό, τομεάρχη του ΣΥΡΙ-ΖΑ και βουλευτή Αχαΐας. Ναι μεν πολλά προβλήματα του τόπου είναι κοινά, όμως δεν έχει δική του ατζέντα; Γιατί τρέχει πίσω από τα φουστάνια της Σίας;».

Σε άλλα περιπαικτικά σχόλια, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο κ. Μάρκου «θα ζητήσει να μπει το όνομά του στις εκλογές δίπλα από αυτό της κ. Αναγνωστοπούλου, στο ψηφοδέλτιο, αφού αλλιώς η τύχη του θα... αγνοηθεί από τους πολίτες».

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, όπως μαθαίνουμε από πολλές και διαφορετικές πηγές, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου, είναι συνεχώς εριστικός, τόσο εντός όσο και εκτός κόμματος, δημιουργώντας αντιπάθειες.

«Με τη συνολική δράση του έως τώρα, εάν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, δύσκολα θα καταφέρει να είναι στην επόμενη Βουλή, μιας και η παράσταση νίκης στη βάση του κόμματος και στην κοινωνία τον... καταβαραθρώνει», υποστηρίζεται από κομματικά μέλη».


ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ:

Επειδή έτυχε να θητεύσω στον Νεολόγο Πατρών στο διάστημα 1968-1972 και να γνωρίσω από μέσα την ευγενική και συνεπή στάση του προσωπικού του, έναντι των αναγνωστών, θεωρώ πως έχω έναν λόγο παραπάνω να συγκρίνω το χθες με το σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: