ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Υποχώρησε καπάκι της ΕΥΔΑΠ και «κατάπιε» γυναίκα

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το βίντεο: https://www.megatv.com/2023/01/27/kentro-athinas-ypoxorise-to-odostroma-kai-katapie-gynaika/


Συμβαίνουν και στην Αθήνα του Μπακογιάννη, όχι μόνον στην Πάτρα του Πελετίδη! Μία γυναίκα υπέστη διάστρεμμα ενώ περπατούσε και έπεσε μέσα σε μία τρύπα που σχημάτισε το έδαφος!

Τη γη κάτω από τα πόδια της κυριολεκτικά έχασε χθες μία γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την πρωτεύουσα, θυμίζοντάς μας την περίπτωση της Λαμπρινή Πλιακούρα,το Σάββατο της 21-1-2023,  σύζυγος του βοηθού περιφερειάρχη της ΔΕ Πάνου Σακελλαρόπουλου, καθώς περπατούσε στο κέντρο της Πάτρας, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου. Ενώ έβρεχε κι ήταν σκοτάδι, πάτησε σε ένα καπάκι ρείθρου που ήταν σάπιο με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και το πόδι της να πέσει μέσα.  

«Ξαφνικά κατάλαβα -λέει- ότι πόδι μου βρισκόταν σε βάθος, σαν να ήμουν με το ένα πόδι σε πηγάδι.  Προσπαθούσα να βγάλω το πόδι μου έξω, τα κατάφερα κάποια στιγμή κλαίγοντας από τον πόνο. Ήρθε στη συνέχεια ασθενοφόρο και αστυνομία. Πήγα στο νοσοκομείο, μπήκε γύψος στο αριστερό πόδι που έχει γίνει θρύψαλα στο κάτω μέρος.  Θα μπορούσα να σπάσω πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει να μείνω σε πλήρη ακινησία. Θα δούμε αν θα χρειαστεί χειρουργείο. Ακόμα λυγίζει η φωνή μου από αυτό που έζησα»

Στης Αθήνας το κέντρο λοιπόν, την οδό Χαριλάου Τρικούπη 98, εχθές κατά τις 10 η ώρα το πρωί από την έντονη βροχή, το οδόστρωμα υποχώρησε, άνοιξε τρύπα, και η γυναίκα, που περνούσε από το σημείο έπεσε μέσα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

«Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το «χάσμα» του εδάφους και οι τεχνικές «δυνάμεις» έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ», είπε αρχικά.

«Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά», συμπλήρωσε.

Μπήκε σήμανση, αφού έγινε το ατύχημα!

Στο σημείο τώρα έχει τοποθετηθεί σήμανση, η οποία δεν υπήρχε το χθεσινό πρωινό σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA η τραυματίας.

«Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά σιγά, γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω άνοιξε ένα καπάκι κι έπεσα στο κενό μέσα. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν», δήλωσε η Ελένη Ρόδη.

Η τραυματίας αναρρώνει σπίτι της με διάστρεμμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η αδιαφορία του Δήμου Πατρέων πλήττει τους δημότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: