ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Βεβαιότητα από την Σία για εκλογή τεσσάρων βουλευτών

 


Αλλά και αύξηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού, όπως ευχήθηκε καταχειροκροτούμενος ο Κώστας Μάρκου, που έδειξε εκπληξη από την συμμετοχή

 


ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΑΝΑΤ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕ


 

Με την βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις ερχόμενες εκλογές, θα εκλέξει στην Αχαΐα τέσσερις βουλευτές, ανεβάζοντας το ποσοστό του, η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος, έκοψε το κομμάτι της πίτας της οργάνωσης του Ανατολ. Διαμερίσματος, σήμερα στις 12 μ..



Δεν δέχθηκε ούτε καν το ενδεχόμενο να αμφισβητηθεί η ολοκληρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι όχι μόνον θα έρθει πρώτος στις εκλογές, αλλά και με αυξημένο ποσοστό!

Τα παραπάνω τόνισε προκαλώντας θύελλα χειροκροτημάτων από τους προσελθέντες στην εκδήλωση της οργάνωσης, που είχαν κατακλύσει τον χώρο προ των γραφείων στα Σύνορα.

Κι αυτή η προσέλευση ήταν που έδωσε αφορμή στον έτερο βουλευτή του κόμματος τον Κώστα Μάρκου, να το σημειώσει κατά την κάθοδο από το αυτοκίνητό του, κάτι που επανέλαβε κόβοντας το κομμάτι της πίτας που το αφιέρωσε στην ανάπτυξη της δυναμικής της οργάνωσης, με την προτροπή στην επόμενη εκδήλωση να είναι διπλάσια και τριπλάσια και τέτοια η προσέλευση που να αποκόψει την κυκλοφορία του δρόμου προ των γραφείων, είπε χαριτολογώντας, και προκαλώντας θερμά χειροκροτήματα, αν και κατ' επανάληψη οι διοργανωτές προέτρεπαν τα μέλη να συμπτυχθούν αφήνοντας χώρο για την διέλευση οχημάτων!

Στην εκδήλωση σημειώθηκε προσέλευση ανωτέρων στελεχών του κόμματος, προερχομένων από την ΚΕ, των Γιώργου Κυριακόπουλου, Ανδρ. Παναγιωτοπουλου, Γιώτας Παναγοπούλου και  Σοφίας Σιδέρη. Επίσης όλα τα μέλη του Συντονιστικού ήσαν παρόντα, όπως ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος Μιχ. Σιδηρόπουλος, ο βοηθός συντονιστή Ανδρ. Ριζούλης, ο συντονιστής και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ Δημ. Παπαδόπουλος, δεσμευόμενου του Γιώργου Ρώρου εκτός Πατρών,  εκπρόσωπος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παλιοί αγωνιστές της Αριστεράς και άλλοι πολλοί.  

Τα κομμάτια της πίτας που εκόπησαν ήσαν έξι και  αφιερωμένα από τον συντονιστή της οργάνωσης Μάριο Σκυλάκο στο κόμμα και στον πρόεδρο Αλ. Τσίπρα, από τον συντονιστή της ΝΕ Αχαΐας Μιχ. Σιδηρόπουλο, που ευχήθηκε στην ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από τον συντονιστή Σπουδάζουσας Γιάννη Κορίζη, από την Σία Αναγνωστοπούλου και τον Κ. Μάρκου.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε μπουφές, προσφορά μελών συντροφισσών της Οργάνωσης, που έφτιαξαν μεζέδες σπιτικούς συνοδευόμενους από το παραδοσιακό πατραϊκο ποτό της τεντούρας και αναψυκτικά. Δεν έλλειψε και η μουσική επένδυση από τον Αποστόλη Σταθόπουλο, μέλος της οργάνωσης Ανατολικού, με ευχάριστα τραγούδια ελαφρού ελληνικού ρεπερτορίου.

 

























Δεν υπάρχουν σχόλια: