ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πολίτης έλαβε sms με Predator για emvolio.gov

Στην πολύ σοβαρή καταγγελία ότι πολίτης λίγο πριν λάβει το sms υπενθύμισης για τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, δέχτηκε μολυσμένο μήνυμα με το παράνομο λογισμικό Predator, προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα κάλεσε τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης,Κυρ. Πιερρακάκη, να απαντήσει πώς έγινε η διαρροή των πληροφοριών από το gov.gr και ο πολίτης πάτησε λάικ σε μήνυμα υπενθύμισης εμβολιασμού, με Predator, που μόλυνε το κινητό του, το οποίο οδηγούσε σε παραποιημένη ηλεκτρονική διεύθυνση με το gov.gr. ενώ περίμενε να λάβει sms υπενθύμισης για να προχωρήσει σε εμβολιασμό με αναμνηστική δόση.

Τέλος, ο Γ. Ραγκούσης κάλεσε τη ΝΔ να δώσει εξηγήσεις και για την αποκάλυψη της συνεργασίας της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το 2018 και μέχρι τις εκλογές του 2019, με τη ρουμανική εταιρείαπολιτικής επικοινωνίας Maioritas, η οποία ειδικεύεται σε στρατηγικές πολιτικής στόχευσης ψηφοφόρων με τη χρήση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων Ελλήνων πολιτών.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως δήλωσε ο Γ. Ραγκούσης,  η Maioritas  πανηγύριζε ότι βοήθησε τη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές του 2019, ουσιαστικά, μέσω χειραγώγησης πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: