ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Θλίψη για την τραγωδία από την πολιτική ηγεσία


 

 Τσίπρας:  Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους - Μητσοτάκης: Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει

Την θλίβη για τον χαμό του 29χρονουν υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα του επαιδευτικού Phantom F4 το οποίο κατέπεσε 25 ν.μ. νότια της Ανδραβίδας, εκφράζει η πολιτική ηγεσία των δύο κομάτων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.


 Συγκλονισμένος δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την απώλεια του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και σημείωσε ότι η «Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη.
Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: