ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ευκλ. Τσακαλώτος και Π. Πολάκης έρχονται στην Πάτρα


 Με την αλλαγή του συστήματος Οικογενειακού γιατρού και την εφαρμογή του Προσωπικού γιατρού, οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ απένταξαν από το σύστημα περίθαλψης όσους δεν πρόλαβαν να επανεγγραφούν!

Ο Υπουργός Οικονομικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα βρεθεί στην Πάτρα, στις 31 Ιανουαρίου 2023 για την παρουσίαση του πρόσφατου βιβλίου του με τίτλο: «Με την πλάτη στον τοίχο: διαπραγματεύσεις για την κοινωνία και την οικονομία 2015-2019». Ομιλητές θα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης και η Σία Aναγνωστοπούλου.

Παράλληλα στις 10 Φεβρουαρίου, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη, που θα δώσει βάρος στην αντιμετώπιση προβλημάτων που μαστίζουν τα νοσοκμεία και τις υγειονομικές υπηρεσίες της πόλης. 

Χαρακτηριστικό ειναι το γεγονός πως λόγω έλλειψης γιατρών τα έκτακτα των νοσοκομείων πνίγονται από περιστατικά, που αντιμετωπίζονται με όσες δυνάμεις έμψυχου προσωπικού διαθέτουν. 

Κι ακόμη  με την αλλαγή του συστήματος Οικογενειακού γιατρού και την εφαρμογή του Προσωπικού γιατρού, οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ απένταξαν από το σύστημα περίθαλψης όσους δεν πρόλαβαν να επανεγγραφούν, αντί να διατηρήσουν τον κατάλογο των ενταγμένων, οδηγώντας τους στους γιατρούς των ιδιωτικών ιατρείων, για να μην προσλάβουν προσωπικό, αφού χρειάζεται για την κάλυψη των ασφαλισμένων. Εν ολίγοις η τακτική του υπουργείου Υγείας είναι τα πάντα στους ιδιώτες!

Όμως η επίσκεψη σε ιδιώτη συνεργαζόμενο με τον ΕΟΠΥΥ γιατρό, σημαίνει έμμεσο ''ξήλωμα'' της τσέπης του ασθενούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: