ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΕΚΠ: Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση στη Eurodrip

 

Εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο επιβολής σιωπής και επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και στους αγώνες των εργαζομένων!

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την εταιρεία EURODRIPRIVULIS που με στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων και το χτύπημα των δικαιωμάτων τους προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική απόλυση του συναδέλφου προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων της Eurodrip.

Η απόλυση του συναδέλφου προέδρου εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο επιβολής σιωπής και επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και στους αγώνες των εργαζομένων τόσο από τους εργοδότες όσο και από την κυβέρνηση.

Ο εργοδότης της συγκεκριμένης επιχείρησης που καταγράφει τεράστια κέρδη δεν  θέλει απέναντι του να υπάρχουν δυνάμεις  που αγωνίζονται για αυξήσεις στους μισθούς με υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας , για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

 

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ     

 

                                                      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: