ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Θέλω να πεθάνω, να λυτρωθώ ! Το δράμα των καλλιτεχνών



Τέρης Χρυσός: Δεν αξίζει τέτοια ζωή με αυτή τη σύνταξη που παίρνουμε. Εχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος!

Όταν φθάνουν άνθρωποι της Τέχνης δε μία ευρωπαϊκή χώρα, στα μεγάλα τους χρόνια, να σκέφτονται το απεννοημένο διάβημα, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά!

Με βεβαιότητα μπορεί να πει κανείς ότι οι κρατούντες τα ηνία του Πολιτισμού, δεν έχουν καμία αγαθή σχέση με αυτόν!

Αλλά, βεβαίως, θα πει κάποιος, μήπως έχουν καλές σχέσεις όταν  τσιμεντοστρώνουν την Ακρόπολη, κορυφαίο μνημείο πολιτισμού εδώ και δυόμισι χιλιάδες χρόνια, όταν καταστρέφουν και μετακομίζουν, ως άχρηστα έπιπλα τις αρχαιότητες της Ρωμαϊκής οδού στηννΘεσσαλονίκη και άλλα πολλά;

Πρόσφατο παράδειγμα είναι τα όσα αναφέρει ο Τέρης Χρυσός, καταξιωμένος τραγουδιστής εδώ και πολλά χρόνια.

Διαβάστε τον:

«Όταν είδα τις εξαγγελίες της σημερινής κυβέρνησης, ότι θα πάρω μια μικρή αύξηση 53 ευρώ, ένιωσα μια ανακούφιση ότι θα μπορώ να πηγαίνω λίγο πιο άνετα στο σούπερ μάρκετ. Προχθές, λοιπόν, πήγα να πάρω τη σύνταξή μου και διαπίστωσα ότι δεν μπήκε καμιά αύξηση. Είναι καθαρά εμπαιγμός και απανθρωπιά αυτό που βιώνουμε. Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ. Δεν αξίζει τέτοια ζωή με αυτή τη σύνταξη που παίρνουμε. Εχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος». (Τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, συνέντευξη 31.01.2023).

Δεν υπάρχουν σχόλια: