ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Kάθοδος Aλέξη Τσίπρα, στις 3 Φλεβάρη στην Πάτρα

Αλέξης Τσίπρας: Αλλαγή σχεδίων για Πάτρα...
 
Θα μιλήσει σε κλειστό χώρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα

Και ενώ από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μέχρι προχθές μαθαίναμε  ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έρθει στην Πάτρα λίγο πριν τις εκλογές, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι έχουμε αλλαγή σχεδίων.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζεται να έρθει στην Πάτρα στις 3 Φεβρουαρίου και να μιλήσει σε κλειστό χώρο του Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αλλαγή πλεύσης συνέβαλε η πρόταση μομφής και το κλίμα που διαμορφώθηκε μετά από αυτήν και οξύνει την ένταση στο πολιτικό σκηνικό.

'Έτσι κρίθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να έρθει γρηγορότερα από τον αρχικό σχεδιασμό στην Πάτρα, η οποία αποτελεί και προνομιακό χώρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να "ζεσταθεί" το κλίμα και να κρατηθεί σε υψηλούς τόνους η πολιτική αντιπαράθεση που οδηγεί στις κάλπες.

Το αφήγημα Τσίπρα θα είναι ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει πλέον στη θέση της καθώς η ελληνική κοινωνία ζει  στη δίνη των αποκαλύψεων για έναν ασύλληπτο αριθμό υποκλοπών, στη δίνη ενός πρωτοφανούς σκανδάλου». 


Της Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
από το thebest.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: