ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Γ. Βαρουφάκης θέλει την Πάτρα πράσινη πόλη!

 

Eρωτηθείς για συνεργασίες στις εκλογές απάντησε πως "δεν θέλουμε να μοιράζουμε υπουργεία, θα συμμετέχουμε μόνο σε προεκλογικό διάλογο για συνεργασία"

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, μαζί με στελέχη του κόμματος και μετείχε σε συζήτηση για την ακρίβεια, τα κόκκινα δάνεια και τις προτάσεις του ΜέΡΑ25, στην καφετέρια Piazza Santa Rosa.

 Ο Γ. Βαρουφάκης ερωτηθείς για συνεργασίες στις εκλογές απάντησε πως "δεν θέλουμε να μοιράζουμε υπουργεία, θα συμμετέχουμε μόνο σε προεκλογικό διάλογο για συνεργασία".

Και πρότεινε η αχαϊκή πρωτεύουσα να γίνει  το επίκεντρο μιας πράσινης βιομηχανικής επανάστασης

Αύριο Παρασκευή πρωί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη στο Δημαρχείο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα γραφεία του  ΕΕΣ Πάτρας, στο ΔΣ  της ΟΕΒΕΣΝΑ και στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Επίσης θα συναντηθεί  στα γραφεία της ΟΕΒΕΣΝΑ, με το ΔΣ του Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: