ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Επιτυχής η παρουσίαση ''Πιερ Πάολο Παζολίνι'' του Γιάννη Παππά 


 

Κατάμεστη κόσμου η Στέγη Γραμμάτων ''Κωστής Παλαμάς'' στην Πάτρα - Στα Προτεινόμενα για το 2022, της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος το βιβλίο των εκδόσεων «24 Γράμματα»

«Παρουσίαση του βιβλίου του φίλου και σ. Γιάννη Παππά ''Πιερ Πάολο Παζολίνι'' στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς. Ποιητής, πεζογράφος, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας μα προπάντων αμφισβητίας, ο πιο πολυσυζητημένος διανοούμενος του ιταλικού 20ου αιώνα που αγαπήθηκε και επικρίθηκε όσο κανείς άλλος. Καλοτάξιδο φίλε Γιάννη Παππά».

Τα παραπάνω έγραψαν και ευχήθηκαν ο χρήστης Γιώργος Ρώρος με το χρήστη Γιώργο Μόσχο.

Και πράγματι ήταν μία πολύ ωραία παρουσίαση, την Παρασκευή 16-12-2022, του έργου του μεγάλου διανοούμενου, αμφισβητία των κοινωνικών δρώμενων στην ιταλική κοινωνία, με επίδραση σε όλη την Ευρώπη, μη εξαιρουμένης της χώρας μας!

 Έργο που ανέλαβε να μεταφράσει για τους Έλληνες ο Γιάννης Παππάς, με την συνδρομή του εκδοτικού οίκου «24 Γράμματα». Με πολλά κεφάλαια από την ζωή του δολοφονημένου διανοούμενου και πολλές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές του, μέσα στις 539 σελίδες του βιβλίου.

Αυτά ήσαν και τα στοιχεία που ώθησαν τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος να προτάξει στα Προτεινόμενα της εφημερίδας τον «Πιέρ Πάολο Παζολίνι» του εκλεκτού συγγραφέα Γιάννη Παππά.

Μάλιστα,  ο συγγραφέας σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο τούτα:

 «Το βιβλίο μου για τον Παζολίνι, σήμερα, (βρίσκεται) στα προτεινόμενα από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος σε επιμέλεια του Ελπιδοφόρου Ιντζέμπελη. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που ξεχωρίζουν τα σημαντικά, πιστεύω, βιβλία. Ευχαριστώ πολύ τον Ελπιδοφόρο για τη συμπερίληψη του βιβλίου μου για τον Παζολίνι στα καλύτερα βιβλία για το 2022».

Ο ίδιος ο συγγραφέας και χρήστης Γιάννης Ηλ. Παππάς μαζί με την χρήστη Athanasia Anagnostopoulou, έγραψαν την π. Παρασκευή τα παρακάτω:

 «Απόψε πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου μου για τον Πιερ Πάολο Παζολίνι στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς στην Πάτρα.

Ο κόσμος πολύς. Φίλοι, συνάδελφοι, σύντροφοι. Ήταν μια ωραία συγκινητική βραδιά για έναν μεγάλο διανοούμενο. Τους ευχαριστώ όλους. Και αυτούς που ήρθαν αλλά και αυτούς που ήθελαν να έρθουν και δεν μπόρεσαν για αντικειμενικούς λόγους.

Ευχαριστώ πολύ τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, τον ποιητή Γιάννη Χρυσανθόπουλο, τον ποιητή Γιώργο Κοζία, και τον συντονιστή δημοσιογράφο- συγγραφέα και φίλο από τα παλιά Κώστα Μπουλμπασάκο.

Επίσης ευχαριστώ τον πρόεδρο του συνδέσμου φιλολόγων Πατρών Άγγελο Λυκουργιώτη. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και δημιουργία.

Το βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας στον εκδοτικό οίκο και να σας σταλεί με κούριερ χωρίς καμία επιβάρυνση» στην διεύθυνση: https://24grammata.com/product/2988/».









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: