ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Τον έφαγε το χρόνιο ζάχαρο που δεν είχε αντιληφθή!

Ο Γιάννης Κόντης, αδελφός του  περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Κόντη, κατάληξε μετά από άνιση μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου Πατρών!
 «Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος μας Γιάννης Κόντης, ο αδερφός του συντρόφου μας και Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Κόντη. Και γιος του Σπύρου και της Γεωργίας Κόντη, με καταγωγή από την Ερυμάνθεια.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 21.12.2022 στις 2:30 μμ το μεσημερι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ερυμάνθεια Αχαΐας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι σύντροφε Γιάννη».

Με τα παραπάνω αποχαιρέτησε τον νεκρό του Γιάννη Κόντη, σήμερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας.

Ο ίδιος ο αδελφός του μεταστάντος, ο Κώστας Κόντης, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb: «Μου έφυγες μονάκριβέ μου αδελφέ. Καλό ταξίδι Γιάννη μου». 

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμάνθου.

Την είδηση του θανάτου του αδελφού του γνωστοποίησε με ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Κώστας Κόντης.

Ο Γιάννης Κόντης, ετών 52, ήταν αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, οδηγός ταξί. Είχε από ετών προσβληθεί από ζάχαρο, το οποίο δεν είχε αντιληφθεί, παρά μόνον πριν δύο, τρεις μήνες, είπε ο αδελφός του Κώστας Κόντης μιλώντας με τον διαχειριστή του Istologiou G.Mosxou.

Μετά από αυτό τον πήγαμε στην Αθήνα, όπου υπεβλήθη σε μπάι-μπας, γιατί το ζάχαρο του είχε πειράξει όλα τα ζωτικά όργανα. Τον φέραμε στο νοσοκομείο Ρίου, καθώς δεν ανέκαμπτε και μετά από 20 μέρες υπέκυψε στο μοιραίο, κατέληξε ο Κώστας Κόντης.

Ο αείμνηστος ήταν ανύπαντρος και δεν άφησε απογόνους. Η κηδεία της σορού του θα γίνει αύριο Τετάστη στις 2.30 μμ από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ερυμάνθεια Αχαΐας.

______

Το Istologio G. Mosxou εύχεται να είναι ελαφρυ το χώμα που θα σκεπάσει τον αείμνηστο και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην πατρική του οικογένεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: