ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

«Food pass» στην κυβέρνηση για την έξοδό της!


Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το προεκλογικό επίδομα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας!

«Food pass» στην κυβέρνηση για την έξοδό της από την κυβέρνηση, στέλνουν οι πολίτες, που νοιώουν ότι μκοροϊδεύονται με το τέχνασμά της στα τρόφιμα!

Οι πολίτες δεν πείθονται από την προεκλογική κοροϊδία του Κυριάκου Μητσοτάκη με το food pass και το χαρτζιλίκι των 0,73 ευρώ όπως αποκαλύφθηκε από την πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, η οποία αποτέλεσε ηχηρό καμπανάκι για το Μαξίμου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, το 53% τονίζει ότι το μέτρο για την κάλυψη του 10% των δαπανών για την αγορά τροφίμων δεν πρόκειται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αυξημένων τιμών. Μόλις το 39% θεωρεί ότι η εξαγγελία θα μπορούσε να βοηθήσει.

Όπως ήταν αναμενόμενοι, η πλειοψηφία όσων πρόκειται να ψηφίσουν ΝΔ, είναι θετικοί με το μέτρο (83%). Αντίθετα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (86%) και του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ  (65%) υπογραμμίζουν ότι το μέτρο δεν πρόκειται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αυξημένων τιμών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το προεκλογικό επίδομα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ανέρχεται στις 7,5 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά ολόκληρη τη δημοσκόπηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

dimoskopisi.pdf 1.25 MB

Δεν υπάρχουν σχόλια: