ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Η πρ. βουλευτής του ΜΕΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ



Αλ. Τσίπρας: «Ως κορμός της πληθυντικής Αριστεράς συσπειρώνουμε πια δυνάμεις με ταχύτητα φωτός για τη μητέρα των μαχών και σαφέστατα την επόμενη μέρα!!!»

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εντάχθηκε από σήμερα η ανεξάρτητη, πρώην βουλευτής του ΜΕΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καλοδεχούμενη στην οικογένεια της ριζοσπαστικής Αριστεράς, με ότι φέρει μαζί της.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε:

«Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία.

Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα.

Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία"!!!

Προχωράμε Γερά & Δυνατά, ως κορμός της Πληθυντικής Αριστεράς συσπειρώνουμε πια δυνάμεις με ταχύτητα φωτός για τη μητέρα των μαχών και σαφέστατα την επόμενη μέρα!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: