ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Κοσμοσυρροή στην «Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση»!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση» που αισίως έφθασε στην 4η έκδοσή του, ανανεωμένο και με πολλά νέα ντοκουμέντα. Στην μέση διακρίνεται ο συγγραφέας, αριστερά του ο συντονιστής της Λέσχης Δρομέων & Περιπατητών ''Φαέθων'' Κίμωνας Αποστολόπουλος, δεξιά του ο ειρηνοδρόμος Παν. Μεντζελόπουλος, επιπροσθέτως συναθλητές λαϊκού δρόμου και οι τρεις. Πίσω από τον συγγραφέα διακρίνεται ο σκιτσογράφος Τάκης Τζελάτης και αριστερά του ο ιστορικός του Πανεπιστημίου Πατρών Παντελής Κυπριανός.


 

 

 

Το πολυπληθές κοινό απέδειξε ότι οι Πατρινοί θέλουν να διατηρήσουν ζωντανή την ιστορική μνήμη

Το αδιαχώρητο επικράτησε την περασμένη Πέμπτη στην Αγορά Αργύρη, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Μόσχου «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση».

Ενός βιβλίου 698 σελίδων, ντοκουμέντο, που είναι αφιερωμένο στην μνήμη των αγωνιστών της αντιφασιστικής αντίστασης, στα χρόνια της γερμανο-ιταλικής κατοχής.

Το πολυπληθές κοινό απέδειξε ότι οι Πατρινοί θέλουν να διατηρήσουν ζωντανή την ιστορική μνήμη αυτής της πολυτάραχης περιόδου, όπου πολλά συνέβησαν, αλλά λιγότερα έχουν γραφτεί.

Τα παραπάνω αφιέρωσε ως σχόλιο ο «Νεολόγος Πατρών» στο ένθετό του «Κόσμος» στο χθεσινό φύλλο της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2022.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: