ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Σόου Κυρ. Μητσοτάκη με την διαγραφή Μαρίας Σπυράκη

 

Ενώ η ίδια είχε ζητήσει την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας,  ανακοίνωσε λίγη ώρα μετά, ότι ήταν απόφασή του η διαγραφή της ευρωβουλευτής του!

Καίγεται και προσπαθεί να αποσυνδεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το μέγα θέμα που προέκυψε με το αίτημα για άρση ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη, που χαρακτηριζεται από την αντιπολίτευση ως αντίβαρο στην πολεμική της ΝΔ κατά της Εύας Καϊλή! 

Ωστόσο πρόκειται για σόου Μητσοτάκη με τη ΝΔ να ανακοινώνει ότι «με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα στην ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη». Κι αυτά ενώ έγινε γνωστό πως η Μ. Σπυράκη είχε ζητήσει την αναστολή της κομματικής ιδιότητάς της, όσο την βαραίνει η κατηγορία των εισαγγελικών αρχών Βελγίου.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, για την οποία έρευνα της Olaf κάνει λόγο για  «υπόνοια απάτης επιζήμιας για τον προϋπολογισμό της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης» είχε προβεί στη δήλωση περί αναστολής της κομματικής της ιδιότητας μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη (15/12) που άφησε υπόνοια για διαγραφή της.

Χαρακτηριστικό του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται το Μαξίμου είναι το γεγονός ότι με ανακοίνωσή της χθες Πέμπτη (15/12) η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να καλύψει πλήρως την Μαρία Σπυράκη.  Απαντώντας στην ανακοίνωσητου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή, εάν θα αποπέμψει την ευρωβουλευτή ή θα κάνει και πάλι τον ανήξερο, η ΝΔ έκανε λόγο για αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μια Διοικητική διαφορά, που πεοέκυψε με στενό συνεργάτη της στο Ευρωκοινοβούλιο! Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση έκοψε την Μαρία Σπυράκι και από τα ψηφοδέλτια της Α΄ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Κατά τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο πάντως αφήνεται το ενδεχόμενο να αποπέμφθηκε από την ΝΔ η Μαρία Σπυράκη, με αφορμή ενεργειακό ζήτημα από αυτά που χειρίζονταςν ως υπεύθυνη η Μαρία Σπυράκη. Δηλαδή ανταγωνισμός συμφερόντων! 

 


Εξ ου και η παρακάτω ανακοίνωση της ΝΔ, για διαγραφή της ευρωβουλευτίνας της:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές».


Δεν υπάρχουν σχόλια: