ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Μαρία Σπυράκη. Η ΝΔ αρνείται να την αποπέμψει

Η Μαρία Σπυράκη 

 

Εγκαλείται από την εισαγγελία Βελγίου  για απάτη στις αμοιβές βοηθού της στο Ευρωκοινοβούλιο! - ΝΔ: Πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της!

Η ΝΔ αρνούμενη να αποπέμψει τη Μ. Σπυράκη, τονίζει με ανακοίνωσή της ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate. Η ίδια η κυρία Σπυράκη έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, προκειμένου να διαφανεί ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και ότι η ίδια δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνουμε την αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών».

Σε ανακοίνωσή του ο  ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σημειώνει ότι «για άλλη μια φορά οι βελγικές αρχές δείχνουν τι σημαίνει διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς και απάτης, σε αντίθεση με το αίσθημα αδικίας και τη διαρκή συγκάλυψη στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.

Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πως δεν γνωρίζει και την κα Σπυράκη, όπως την κα Καϊλή, και θα την αποπέμψει από τη ΝΔ.

Οι άριστοι αποδεικνύονται συνεπείς μόνο στη διαφθορά και το διασυρμό της χώρας εντός και εκτός συνόρων».

 Βιτριολικό χιούμορ από τα κοινωνικά δίκτυα

Οι χρήστες του Twitter με βιτριολικό χιούμορ εξαπολύουν ευθείες βολές κατά της ευρωβουλευτή της ΝΔ και του κυβερνόντος κόμματος με αφορμή την ατιμωρησία που καταγράφεται στην Ελλάδα για τα μεγάλα σκάνδαλα, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Ο ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε άρση της ασυλίας για τη Μαρία Σπυράκη. Καταλαβαίνετε ότι αν αυτοί οι Εισαγγελείς ήταν στην Ελλάδα δεν θα υπήρχε καν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» γράφει χαρακτηριστικά χρήστης του κοινωνικού μέσου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαία Γενική Εισαγγελέας, με βάση την έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), ζήτησε την άρση ασυλίας της Μ. Σπυράκη καθώς υπάρχει «υπόνοια απάτης επιζήμιας για τον προϋπολογισμό της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης». Ειδικότερα η έρευνα αφορά στις αμοιβές των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών.

Μετά την σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ΕΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοπινωσή του ζητά  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει την κα Σπυράκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι βελγικές αρχές δείχνουν τι σημαίνει διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς και απάτης, σε αντίθεση με το αίσθημα αδικίας και τη διαρκή συγκάλυψη στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: