ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Καταγγελία του ΕΚΠ υπέρ συνδικαλιστών του ΕΚΛ!



Συμπαραστέκεται στον πρόεδρο του συνδικάτου οικοδόμων του νησιού, που διώκεται  από την ''Μπακαλάρος ΑΕ''

Με ανακοίνωσή του «το ΕΚ Πατρών, καταγγέλλει τις διώξεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας καθώς και του προέδρου του συνδικάτου οικοδόμων του νησιού από την ''Μπακαλάρος ΑΕ''   οι οποίες εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο διώξεων συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων .

Η δίωξη τους  λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης και μάλιστα την ημέρα της πρωτομαγιάτικης απεργίας του 2021 δείχνει το φόβο και την σύγχυση της εργοδοσίας, που πιστεύουν πως έτσι θα απαλλαγούν από τα συνδικάτα που παλεύουν για το δίκιο των εργαζομένων απέναντι στην βάρβαρη πολιτική τους.

Αυτοί που θα έπρεπε να είναι  ενώπιον της δικαιοσύνης είναι η ''Μπακαλάρος Κατασκευαστική''  η οποία δραστηριοποιείται και στην πόλη μας,   μη  τηρώντας  τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας,  εντατικοποιώντας παράλληλα την δουλειά των οικοδόμων και παραβιάζοντας τους ελάχιστους όρους δουλειάς, μισθού και ασφάλισης.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους στην ''Μπακαλάρος Κατασκευαστική Α.Ε''  έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα πιο πάνω.

Οι διώξεις συνδικαλιστών και αγωνιστών εργαζομένων δεν θα περάσει , η εργατική τάξη και τα ταξικά συνδικάτα θα τους δώσουμε την απάντηση που τους αρμόζει όπως έχουμε κάνει και όλες τις προηγούμενες φορές σε όσους μας σέρνουν στα δικαστήρια.

Τα ταξικά συνδικάτα ούτε εκφοβίζονται ούτε πρόκειται να σταματήσουν να αγωνίζονται για το δίκιο του εργάτη κάθε φορά που εργοδότες και κυβέρνηση μας στέλνουν κλητεύσεις για δικαστήρια .

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας που διώκονται και στέλνουμε το μήνυμα ότι το δίκιο του εργάτη θα κριθεί στους δρόμους και στους αγώνες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: