ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Χιλιάδες στους δρόμους κατά του πολυνομοσχεδίου της ΝΔ

Χωριστά το ΠΑΜΕ, στα Προπύλαια με τη δική του συγκέντρωση! 

Παρά τη βροχή πλήθος κόσμου έστειλε το πρώτο δυναμικό μήνυμα ενάντια στις αντεργατικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης. Χωριστά το ΠΑΜΕ στην δική του διασπαστική συγκέντρωση στα Προπύλαια!
 
Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας, στην πρώτη μεγάλη κινητοποίηση κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρά τη βροχή, ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα, πρωτοβάθμια σωματεία και συλλογικότητες έστειλαν το πρώτο δυναμικό μήνυμα ενάντια στη διάλυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας αλλά και σε όσα αντεργατικά μέτρα συμπεριλαμβάνονται στο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.



Μεταξύ αυτών των μέτρων, η προσπάθεια ελέγχου των ηλεκτρονικών μητρώων των συνδικάτων από την κυβέρνηση αλλά και η επιχείρηση απομαζικοποίησης των συνδικάτων μέσω της καθιέρωσης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στη λήψη αποφάσεων.



Τα συνδικάτα που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.
Το παρών έδωσαν και αρκετά μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.



Τη δικιά του πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, το οποίο συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια.

Φωτογραφίες: Eurokinissi- avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: