ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τόσο δωρεάν το νερό στην Πάτρα! Μόνον 90 ευρώ!



Τόσο τσάμπα, που 90 ευρώ είναι μπιρ παρά, για έναν μεροκαματιάρη των 25 ευρώ! Το επικυρώνει άλλωστε και ο κύριος... πάμπης της ΝΔ!


Τελικά ο περιβόητος κύριος... πάμπης, βουλευτής ΝΔ Παπαδημητρίου, προπαγανδιστής του βο...ΣΚΑΪ, το ήθελε δεν το ήθελε, ενεργοποίησε τα προπαγανδιστικά αντανακλαστικά του μηχανισμού Πελετίδη στην Πάτρα, που βάλθηκαν να μας πείσουν πόσο κοντά είναι στο λαό οι δημοτικές αρχές (σ.σ.: σήμερα ίσον μία) που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Δώσανε, πήρανε, διέρρευσαν, ψιθύρισαν για να πείσουν τον ανίδεο πως, εν αντιθέση με τον κύριο... πάμπη της ΝΔ, που προλειαίνει το έδαφος για πανωπροίκι στην παροχή ύδατος, αυτοί, όπως ο Δήμος Πατρέων ενδιαφερόμενοι για τον λαό δίνουν τσάμπα νερό!

Τόσο τσάμπα, που 90 ευρώ είναι μπιρ παρά, για έναν μεροκαματιάρη των 25 ευρώ! Δηλαδή κοντά στα τέσσερα μεροκάματα για πληρωμή του... φθηνού νερού!

Αλλά κατά τ' άλλα δεν λέει ο Δήμος Πατρέων να ξεκολλήσει από τις ανορύξεις που στοιχίζουν χρήματα δημοτών στη ΔΕΗ, ενώ μία πιο λελογισμένη ενέργεια θα ήταν να προχωρήσει η ενεργοποίηση του φράγματος Πείρου...  

Κατά τ' άλλα, το πόσο ενδιαφέρονται οι δημοτικές αρχές του ΚΚΕ για το λαό, το δείχνουν,  η δραστική μείωση των ποσοστών του,  η μείωση των δήμων που κατείχε από τέσσερις σε έναν, αλλά και η πρόσφατη εμπειρία  από την μη συνετή διοίκηση του Δήμου Ικαρίας, προσκείνου μέχρι πριν στο ΚΚΕ, όπου πρόσφατα και αφού είχε ειδοποιηθεί ο Δήμος επί τρεις φορές, οδηγήθηκε σε κλείσιμο των λουτροπηγών Θέρμων, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ...

Αποτέλεσμα ήταν να σκάσει η... μπόμπα στα χέρια του σημερινού δημάρχου με θητεία μόλις 20 ημερών. Και οι πάντες να οικτίρουν την πολιτική του πρώην δημάρχου!


Επιπροσθέτως ένα λογαριασμός υπέρογκος για τα μέτρα της λαϊκής κατανάλωσης  και αντίθετος της προπαγάνδας που ασκήθηκε, με αφορμή την έμμεση προτροπή του κυρίου... πάμπη (βουλευτής ΝΔ, να το λέμε αυτό) περίμενε πολλά νοικοκυριά, που είπαν να αποτοξινωθούν από την ζοφερή πραγματικότητα της Πάτρας.

Τα παραπάνω πιστοποιεί το επισυναπτόμενο έγγραφο.

Αλλά και για του λόγου το αληθές ας διαβάστε και την ανάρτηση του πατρινού πολίτη Λάμπρου Λαμπρόπουλου, παρακάτω:       




Η δημοτική αρχή του ΚΚΕ στην Πάτρα όχι μόνο δεν έλυσε ούτε ένα (1) απο τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη,αλλά δεν αντέδρασε ούτε στον Αρμαγεδδώνα της ΝΔ προς την Πάτρα μόλις έγινε κυβέρνηση!
Μιλώ για την κατάργηση της Νομικής,την ματαίωση της Πατρών-Πύργου,την κατάργηση της υπογειοποίησης του τρένου κλπ!
Εργα που είχαν γίνει ή είχαν δρομολογηθεί επί κυβέρνησης Σύριζα!!
Για αντιπερισπασμό η δημοτική αρχή του ΚΚΕ κυκλοφόρησε ένα κατάπτυστο fake news πως δήθεν διαθέτει δωρεάν το νερό στους Πατρινούς!!.. Αισχρό ψέμα που μέσω της επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου ελπίζουν να κρύψουν την δουλική στάση τους απέναντι στην ΝΔ του Μητσοτάκη! Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν πως θα ξεγελάσουν τον λαό με φτηνιάρικα fake news!
Οπως παντού στην Πάτρα πληρώνουμε το νερό και μάλιστα ακριβότερα από άλλες πόλεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: