ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τους πρεσάρει ο Καμένος για τα υπό λήξη πυρομαχικά

Παρ' ότι δεν υπάρχει κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα, σας δηλώνω ότι απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως Υπουργού και «ζητώ να επιστραφεί η δικογραφία προς την Τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να καταθέσω ως απλός πολίτης και να συμβάλλω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς καμία καθυστέρηση» αναφέρει ο κ. Καμμένος.


Η επιστολή έχει ως εξής:

«Όπως έχω ήδη δηλώσει και προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη, μετά τη διαβίβαση προς Υμάς, της Δικογραφίας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, και παρ' ότι δεν υπάρχει κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα, σας δηλώνω ότι, απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως Υπουργού και ζητώ να επιστραφεί η δικογραφία προς την Τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να καταθέσω ως απλός πολίτης και να συμβάλλω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς καμία καθυστέρηση».

Είναι προφανές ότι ο Υπ. Άμυνας με αυτό τον τρόπο απαντά στις χυδαιότητες της ΝΔ ότι υπήρξε χρηματισμός αφού υπερπηδήθηκε ο έλληνας Πρέσβης. Αλλά προσπερνούν το γεγονός ότι τα πυρομαχικά αυτά ήσαν με κοντινή ημερομηνία λήξης, που σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός, χάρη στον αντιπολιτευτικό οίστρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φορτώθηκε κάποια εκατομμύρια, που έγινε ανεπιτυχής προσπάθεια να τα αποφύγει! 

Σημειώνεται ότι διαβιβάστηκε επισήμως στην Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σ. Αραβία που αφορά τον υπουργό Εθν. Άμυνας Π.Καμμένο.

Η δικογραφία έφτασε στην Βουλή χθες κι η διαβίβασή της ανακοινώθηκε σήμερα κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο Δ. Καμμένο.


Πηγή: Με στοιχεία και από  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: