ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Επέμβαση ΗΠΑ και Βρετανίας για την άδεια Κουφοντίνα

Ασκώντας το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος, θεσπισμένως από τις προηγούμενες κυβερνήσεις κια εφαρμοσμένος για πολλούς κραρτουμένους των φυλακών Κορυδαλλού, για δεύτερη φορά εξήλθε ο Δημήτρη Κουφοντίνα κάνοντας χρήση 48ωρης αδείας.  Έξω από τις φυλακές τον περίμεναν περίπου 20 άτομα ανάμεσά τους η σύζυγός του και ο γιος του.


Ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα επιστρέψει την Κυριακή στη φυλακή.

Ωστόσο η συντηρητική αμερικανική κυβέρνηση δια του υπ. Εξωτερικών, την έντονη αντίδρασή της στην απόφαση του συμβουλίου των φυλακών να δοθεί νέα 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, την εκφράζει μαζί με την Βρετανίδα πρέσβη στην Αθήνα. 

«Καταδικάζουμε την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός καταδικασθέντος τρομοκράτη υπεύθυνου για τη δολοφονία 11 πολιτών» αναφέρουν.
«Θεμελιωδώς πιστεύουμε ότι οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν αξίζουν διακοπές από τη φυλακή» σημειώνει σε μήνυμά της η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ. «Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει μεταφέρει τις ανησυχίες μας στην ελληνική κυβέρνηση» συμπληρώνει.

Ευτυχώς που δεν μετέφερε και γκιλοτίνα ή αγχόνη για εκτελέσεις όπως αυτές που κάνουν πολιτείες των ΗΠΑ, παρά την διεθνή κατακραυγή! 

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανάρτηση της πρέσβεως της Μεγάλης Βρετανίας στη χώρα μας Κέιτ Σμιθ. «Είναι εξαιρετικά αποκαρδιωτικό να βλέπει κανείς έναν αμετανόητο κατάδικο τρομοκράτη να ξαναβγαίνει έτσι από τη φυλακή. Σεβόμαστε την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, όμως για μια ακόμη φορά, η μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας και τα συναισθήματα των οικογενειών τους προσβάλλονται βάναυσα» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter, στην ελληνική γλώσσα, η κ. Σμιθ.

Αν σεβότανε η εςν λόγω κυρία την Ελληνική Δικαιοσύνης δεν επρεπε να νκάνει τίποτε παραπάνω απ΄πο το να βουλώσει το απείλοτο  στόμα και να την αφήσει απερίσπαστην να κάνει το έργο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: