ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Δεν ακολούθησε τη ΝΔ στον αντιπερισπασμό ο Σαλμάς

Από επίσκεψη Σαλμά στον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Γ. Δημαρά, επί υπουργίας του.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική για το σκάνδαλο NOPVARTIS  θα συμμετάσχει η Σία Αναγνωστοπούλου



Δεν υπέγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς τον αντιπερισπασμό - πρόταση με την οποία το κόμμα του ζητά την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής εις βάρος του Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη!

Ουσιαστικά ο πρ. υπουργός υγείας των κυβερνήσεων της ΝΔ αδειάζει την ΝΔ και την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι άγνωστο ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στον βουλευτή και πώς θα αντιδράσει η ηγεσία της ΝΔ στην ανταρσία του Μ. Σαλμά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Σαλμάς έχει συνεργαστεί με το FBI για το σκάνδαλο της Novartis.

Η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία».


Τα 21 μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής

Η απόφαση για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει το σκάνδαλο Νovartis, καθώς και τα 21 μέλη της, τα οποία έχουν οριστεί ως εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων, ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής, από τον προεδρεύοντα του Σώματος, Δημήτρη Κρεμαστινό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται από 10 μέλη, η ΝΔ από 5 μέλη και τα υπόλοιπα κόμματα θα έχουν από ένα εκπρόσωπο.

Ειδικότερα:

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν οι Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Δουζίνας, Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Ηγουμενίδης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Σπύρος Λάππας, Χρήστος Μαντάς, Νίκος Παρασκευόπουλος και Βασίλης Τσίρκας.
Από τη Νέα Δημοκρατία οι Μάκης Βορίδης, Γιώργος Γεωργαντάς, Νότης Μηταράκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Σταμάτης.
Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου.
Από την Χρυσή Αυγή ο Γιάννης Λαγός.
Από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος.
Από τους ΑΝΕΛ ο Γιώργος Λαζαρίδης.
Από την Ένωση Κεντρώων ο Μάριος Γεωργιάδης.
Από το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: