ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Αφρίζουν από λύσσα οι μητσοτακικοί δικαστές κατά των 5

Η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με σημερινή μακροσκελή ανακοίνωσή της απαντά στη χθεσινή δήλωση των πέντε μελών της εν λόγω Ένωσης -εκ των οποίων δύο είναι μέλη της μειοψηφίας της διοίκησης της ΕΔΕ- τα οποία τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της υπόθεσης της Νovartis στους ανακριτές διαφθοράς.


Στην ανακοίνωσή της η πλειοψηφία της ΕΔΕ υποστηρίζει ότι οι πέντε συνάδελφοι τους που εξέδωσαν χθες τη σχετική ανακοίνωση, αποτελούν «τον κορμό της ομάδας της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και νυν νομικής συμβούλου του πρωθυπουργού, κ. Θάνου». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση γνωρίζουν από καιρό το ρόλο των πέντε συγκεκριμένων δικαστών οι οποίοι «σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας και θράσους στράφηκαν άλλη μια φορά εναντίον της Ένωσης και των 3.000 δικαστών και εισαγγελέων».

Παράλληλα, η πλειοψηφία της ΕΔΕ αναφέρει ότι οι πέντε συνάδελφοί τους με τη χθεσινή δήλωσή στην υπόθεση της Novartis τους έλαβαν ανεπίτρεπτη -όπως την χαρακτηρίζει- θέση υπέρ της συνέχισης της ανάκρισης από ανακριτή διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: