ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Αντιδράσεις από ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το 10ο Συνέδριο

Μιλώντας για τις υποδομές, στο 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι σε δυόμισι χρόνια η κυβέρνηση υλοποίησε ό,τι δεν είχε γίνει σε μια δεκαετία και δρομολόγησε αναπτυξιακά έργα στρατηγικής σημασίας. 


Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πλήρη ολοκλήρωση των δύο μεγάλων οδικών αξόνων παραχώρησης: Αυτοκινητόδρομος «Μορέας», από την Κόρινθο στην Τρίπολη και την Καλαμάτα και τον κλάδο που πάει έως την Σπάρτη, καθώς και η Ολυμπία Οδός, από την Κόρινθο στην Πάτρα. Έργα με τελικό όφελος για το δημόσιο, και για τους δύο αυτοκινητόδρομους, 520 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ με δακρυγόνα απήντησε η Αστυνομία στις επίμονες προσπάθειες των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προσεγγίσουν τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και απευθύνει ομιλία, στο πλαίσιο του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Αυτό αναφέρει η ανάρτηση του arcadiaportal.gr, απ' όπου και η φωτογραφία. Τo ενδιαφέρον 2ήμερο Αναπτυξιακό συνέδριο (26 και 27/2/2018) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ολοκληρώθηκε απόψε με την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: