ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κύρωση των συμβάσεων για τους υδρογονάνθρακες

Με τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, κυρώθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι τέσσερις συμβάσεις μίσθωσης για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. Οι συμβάσεις αυτές αφορούν στη θαλάσσια περιοχή 2 στο Ιόνιο πέλαγος και χερσαίες περιοχές σε Άρτα-Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησο.

«Μακριά από μας οι πανηγυρισμοί για Ελντοράντο και μελλοντικά έσοδα δισεκατομμυρίων. Με μεθοδικότητα, σοβαρότητα, νηφαλιότητα, διαφάνεια και ιδιαίτερη μέριμνα για την αυστηρή προστασία του περιβάλλοντος, προχωράμε βήμα- βήμα για να αξιοποιηθούν όλες οι υπάρχουσες δυνατότητες στον τομέα υδρογονανθράκων» υπογράμμισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: