ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

«Εύγε στην κυρία Μάρκου» και στην ΝΔ που τη δέχθηκε


Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρεί η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, ανακοινώνοντας ότι «ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενός πολιτικού που έχει αποδείξει ότι πιστεύει στις ριζικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και είναι έτοιμος να τις υλοποιήσει. Ενός πολιτικού που θέλει και μπορεί να υπερβεί επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές που ανήκουν στο παρελθόν και οι οποίες έχουν βλάψει την πατρίδα μας».


Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΔ σύμφωνα με την οποία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε χθες με την Κατερίνα Μάρκου «η οποία συστρατεύεται με τη ΝΔ, προκειμένου να συμβάλει στον αγώνα για την ανόρθωση του τόπου».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε την κυρία Μάρκου και αύριο, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει ότι η βουλευτής εντάσσεται στην Κ.Ο.».

Ανακοίνωση από το Ποτάμι Θεσσαλονίκης 


«Η κοινωνία δεν έχει εμπιστοσύνη στους πολιτικούς γιατί πιστεύει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους. Γι' αυτό κάνουν ρουσφέτια, γι' αυτό διαπλέκονται και γι 'αυτό πουλάνε ακόμη και τους ανθρώπους που τους ψήφισαν», τονίζει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι Θεσσαλονίκης, με αφορμή την προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στην ΚΟ της ΝΔ.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι αν χρειαστεί μεταγράφονται «σε ένα μεγαλύτερο κόμμα για να σιγουρέψουν τη θεσούλα τους. Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον βουλευτή που αλλάζει κόμμα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου αλλά και τα κόμματα που δέχονται  -και πολλές φορές πιέζουν- για τέτοιες προσχωρήσεις».

«Εύγε λοιπόν στην κυρία Μάρκου, εύγε και στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ΝΔ», σημειώνει το Ποτάμι Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: