ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Στα δικαστήρια για την απελευθέρωση του πλανήτη Γαία!


Στιγμιότυπο από την συμπαράσταση στο δικαστήριο Πατρών σήμερα «για την απελευθέρωση του πλανήτη Γαία»!


Αναβλήθηκε σήμερα για 9 Μαρτίου, η έφεση Σώρρα, ενώ μήνυση  από Πατρινό δικηγόρο έχει κατατεθεί μετά από απειλές που εδέχθη!

Αναβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι μετά από αίτημα του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα, για τις 9 Μαρτίου, η εκδίκαση της έφεσης Αρτ. Σώρρα. Νωρίτερα υποστηρικτές του Αρτ. Σώρρα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Πατρών με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος. Στη συνέχεια διαλύθηκαν και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Γούναρη. Προηγουμένως είχαν κλείσει την λεωφόρο πολλοί υποστηρικτές του καταζητούμενου, με αφορμή κάλεσμα του κομματικού φορέα τους για την προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι έφεση της υπόθεσης του καταζητούμενου.
Παράλληλα μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του και τον απείλησαν, έκανε ο Πατρινός δικηγόρος Φ. Λεπίδας που αντιτάχθηκε στην απάτη του ψευτοπολιτικού. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, απείλησαν να τον "καθαρίσουν", αν καταδικασθεί τελεσίδικα ο κατηγορούμενος. Με αφορμή τα παραπάνω ο κ. Λεπίδας ζήτησε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης.
Παράλληλα  σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας οι συγκεντρωθέντες έφθασαν τα  περί 250 άτομα, ενώ  συγκέντρωση στο γήπεδο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα της Πάτρας, έχουν προγραμματίσει  για το απόγευμα της σήμερα Τετάρτης.
Στο μεταξύ η Ελλήνων Συνέλευσις είχε απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του Αρτ. Σώρρα, με το οποίο μεταξύ άλλων τους ζητούσε να παραστούν στο δικαστήριο της Πάτρας, διότι:
«αυτη η προσωπικη υποθεση που εχει καταντησει φαρσα, οδήγησε σε μια πραξικοπηματικη δικη που εγινε στις 17-3-2017  καταδικαζοντας ερημην τον προεδρο του πολιτικου φορεα ελληνων συνελευσις αρτεμη σωρρα, για μια αστικη υποθεση σε 8 χρόνια καθειρξη και 5ετης στερηση πολιτικων δικαιωματων, κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα».
Και εξ αυτού του γεγονότος:
«καλουμε και προσμενουμε ολα τα αδελφια μας να διωξουν τους φοβους και τους εγωισμους και να ερθουν να ενημερωθουν πληρωσ ωστε να συνταχθουν στον μοναδικο πολιτικο φορεα του εθνουσ των ελληνων, δια την απελευθέρωση της μητέρας των μητερών ελλας αλλα και ολου του πλανήτη Γαία Δήμητρα Αρτεμις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: