ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ορφανός δρόμος η Ποσειδώνος - παραλιακή του Ρίου;


Στην φωτογραφία αρχείου, του Istologiou G. Mosxou, o τ. Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Πατρέων της παράταξης Δημαρά, Κώστας Μπουρδούλης, σε επιτόπια επίσκεψη στην παραλιακή του Ρίου με τα πολλά προβλήματα. Τα οποία όμως αντιμετώπιζε επιτυχώς η προηγούμενη δημοτική Αρχή. Σημείωση: Τα περί φαλτσέτας, που αναφέρονται στη λεζάντα, αφορούν ατυχές γεγονός είς βάρος του αξιαγάπητου Προέδρου, που δεν αξίζει να το φωτίσουμε περισσότερο!

Την εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι της παραλιακής οδού του Ρίου Πατρών φέρουν στο προσκήνιο οι δημοτικές παρατάξεις ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες καθώς «ο δρόμος της οδού Ποσειδώνος», που κατά την δημοτική Αρχή Πελετίδη έχει καταστεί ορφανός «έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά και εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα».
Στην κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Είναι γνωστό άραγε στη δημοτική αρχή μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων που είδαν το φως της δημοσιότητας  ότι ο δρόμος  Ποσειδώνος έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά και εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα; Αλήθεια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά και η σημερινή που ασφαλτόστρωσε ένα κομμάτι του, πως παρέμβαιναν και κατασκεύαζαν ή επισκεύαζαν αυτό το δήθεν ορφανό δρόμο;
Η περί άλλων τυρβάζει στους ρυθμούς της καρναβαλικής κριτικής απαγόρευσης και δεν ασχολείται με τα απλά και τα καθημερινά προβλήματα της πόλης και των δημοτών.
Γιατί προκαλεί ανησυχία και πολλαπλά ερωτηματικά η διάχυση της ευθύνης αρμοδιότητας για τον εν λόγω δρόμο μέσω των υπευθύνων της δημοτικής πλειοψηφίας ότι δεν πρόκειται για δημοτικό δρόμο!!γι αυτό δεν παρεμβαίνει και αναζητά μαζί δήθεν με τους κατοίκους τους αρμόδιους (κτηματική, αποκεντρωμένη, τροχαία) για το προσωρινό κλείσιμο και την επισκευή του.
Η λογική ότι φταίνε όλοι οι άλλοι, φταίει ακόμα και ο Χατζηπετρής.. εκτός από τη δημοτική αρχή δεν αντέχει στη κοινή λογική. Θυμίζουμε ότι σε αυτή τη περιοχή υπερδιπλασιάστηκαν τα δημοτικά τέλη και δεν υπάρχει δικαιολογία για την εγκατάλειψη που βιώνουν.
Καλούμε τη δημοτική αρχή Πελετίδη να σταματήσει το κρυφτούλι της δήθεν αναζήτησης άλλων υπευθύνων και να προχωρήσει στην ουσιαστική επισκευή και όχι σε μπαλώματα του δημοτικού δρόμου της Ποσειδώνος αλλά και όλης της παραλιακής μέχρι τον Άγιο Βασίλη άμεσα ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια.
Πάτρα 25/2/18
ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: